2777
2789
عنوان

به مامان نامزدم بگم بریم آزمایش خون مطمئن شم 💔💔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 92 پست
شما که اینقدر میترسی خب یکم جلوی خودتو نگه میداشتی تا عقد کنین. چه عجله ای بود حالا

😭😭از همون اول دارین طعنه میزنید عزیزم من نمیزاشتم خب مردها رو نمیشناسین ؟؟!

الله برایم کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس نداشته باش دختر تهشش چیه؟ اصن باردار باشی یه درصد با فاصله یکی دوماه اعلام میکنید تصمیم گرفتیم ...

نه عزیزم اینطوریام نیست نمیشه رسمه جشن بزرگک

الله برایم کافیست

اول اینکه تنها نمیتونم برم با مامانش خیلی راحتیم اگه بخوام برم قطعا با هم میریم و اینکه شاید فرجی شد ...

مگه تعارف دارید ما همون اول گفتیم برای دختر صیغه رو بد میدونیم با خانواده خودش و خودم رفتیم محضر عقد کردیم بعد چند وقتم که شرایط آماده شد جشن عقد گرفتیم و عاقدم آوردیم مثلاً جلو دیگران بخونه

این نیز بگذرد...

نه عزیزم اینطوریام نیست نمیشه رسمه جشن بزرگک

برو بی بی بخر همین الانم بزنی نشون میده .من سر بچهام صبح اول وقت نمیزدم وسط روز و اخر شب هرموقع ک بی بی دستم میرسید میزدم اصلا هم خطا نداشت برام

خدایا مارو به نفسمون واگذار نکن 

عزیزم اینو برای کل زندگیت میگم نه فقط همین مورد. اگه همیشه به خواسته مردها تن بدی کارت زاره دیگه نمیتونی جلوشونو جمع کنی. از همین اول نه گفتن رو یاد بگیر

استاترتر بیشتر هدفت احساس میکنم استفاده از این موقعیت برای ترسوندن مادرشوهره

روش خوبی به ذهنت نرسیده عزیزم

این کارو اصلا نکن

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

اسی چندسالته؟؟؟ ۹ ماه آخه؟؟؟ بجای صیغه عقد محضری میکردید، بعدن جلوی مهمان ها یه سفره عقد مینداختید و جشن میگرفتین،،چطور با یه صیغه ی ساده انقدر ریسک میکنید؟؟ درضمن کسی که بخواد عقد کنه عقدت میکنه لازم نیس آبروی خودتو ببری

فردا همون مادرشوهری که داری میگی باهاش راحتی ، بهت میگه خودتو نگه میداشتی قانونی میشد بعد......

فکر نکن شوهرت مقصر این قضیست ، شوهرت درخواست کرده توعم قبول کردی،، کاربرا درست میگن بازم خوددانی

مگه تعارف دارید ما همون اول گفتیم برای دختر صیغه رو بد میدونیم با خانواده خودش و خودم رفتیم محضر عقد ...

حالا جالبش اینکه ک گردن نمیگیره میگه مگه من کردم؟

حتما سنش خیلی کمه نمیدونه اینده چی در انتظارشه با این دهن لقیش

خدایا مارو به نفسمون واگذار نکن 

استاترتر بیشتر هدفت احساس میکنم استفاده از این موقعیت برای ترسوندن مادرشوهره روش خوبی به ذهنت نرسیده ...

عزیزم ببین تنها نمیتونم برم به خانوادمم نمیتونم بگم

با تنها کسی که راحتم مامان و خواهرشه رابطه خوب و صمیمانه داریم فامیلیم

بعدم شاید فرجی شد بزودی عقد کنیم

الله برایم کافیست

استاترتر بیشتر هدفت احساس میکنم استفاده از این موقعیت برای ترسوندن مادرشوهره روش خوبی به ذهنت نرسیده ...

منم همین فکرو کردم اما نمیدونه که بدجور خودشو تو هچل میندازه .تا اخر عمر باید زخم زبون مادرشوهر بشنوه که خودتو نگه نداشتی هیچ احدی نمیگه تقصیر پسرم بوده

تازه اگه انگ بدتر از این بهش نزنن

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

عزیزم اصلاااا نگران نباش من کااملاا درکت مبکنم چیزی که تو ازش میترسی رو من تقریبا تحربه کردم البته من اوایل عقدم بود صیغه نبودیم ولی اون اقا الان شرعا همسر توعه نه خجالت داره نه ترس والا مردم به دوست پسراشون میدن حاملم میشم بجم سقط میکنن اینقدررر پررو اند که همه جا جار میزنن تو که حلال خدا بودی خیالت راحتت