banooava مدیر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 5768 عنوان خانما تورو خدا بیاید بگید جواب شوهرم رو چی بدم😡 عکس میدم📸 | مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 43 پست شوهرم خواهان طلاقه سه ساله دوماه آخر محل نمیزاست گفت دلمو زدی هدف هام عوض شدن خیلی اذیتم کرد کم آوردم اومدم خونه بابام توافقی جدا بشیم حالا پیام داده نمیدونم چی بگم دستام یخ کرده امروز | 11:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایاشکرت۷ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3630 چرا باگ داره نی نی سایتم پیاماتونو نمیبینم بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
banooava مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 5768 ببین اون ادمیه که از درون با خودش دشمنی دارهبا تو هیچ دشمنی ندارهکودکی سختی داشته حتما درگیر یه سری ... درست حدس زدی زندگی سختی داشته مادر بدی داشته
banooava مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 5768 توافق برا چیبگو مهریه و حق و حقوقمو بده نمیخوام فقط بره از زندگیم توافق کردیم پول قابل توجهی میده اگر نزنه زیرش
banooava مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 5768 اون مرده میخواست شونه خالی کنه جوری نشون بده انگار اسی طلاق میخواداستارتر خوب جواب داد بنظرم راست میگی همش میترسم ضعیف بنظر بیام
رونیکاروشن عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 1507 درست حدس زدی زندگی سختی داشته مادر بدی داشته خوب دیگه پس برو مشاوره اگر یاد بگیری باهاش چجوری برخورد کنی اون برمیگرده حرف های دیگران بازتابی از خودشان است نه ارزشمندی تو🍭💎🤍
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40296 نمیخوام فقط بره از زندگیم توافق کردیم پول قابل توجهی میده اگر نزنه زیرش اگه میخواستی بره که اینجوری جوابشو نمیدادیجواب شما شبیه کسیه که مخالف طلاقه و داره دس دس میکنه تا طلاق نگیرهاینجوری اون خودشو خیلی دست بالا حساب میکنه { خانم هستم }
banooava مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 5768 اگه میخواستی بره که اینجوری جوابشو نمیدادیجواب شما شبیه کسیه که مخالف طلاقه و داره دس دس میکنه تا طل ... چی بگم دیگه گفتم بره دنبال کارای طلاق توافقی اونم قرار بود امروز بره میخواد بگه توام طلاق میخواستی نه نمیخواستم نمیتونه اینجوری وجدان خودشو آروم کنه
banooava مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 5768 خوب دیگه پس برو مشاوره اگر یاد بگیری باهاش چجوری برخورد کنی اون برمیگرده میخوام صدسال برنگرده
ندابانوعشقحامد عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 3320 من حس کردم ی جورایی می خواد تو التماسش کنی قبلا التماس کردی طلاقت نده؟بگو تو خودت خواستی ، منم اول مخالف بودم ولی الان آماده ی هر کاری هستم سر ننه اش چه تفاهمی کردین؟اگرم برگشتی حق طلاق رو بگیر خوشبختی همه آرزومه 🤍💫
آبانو عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 22245 نمیخوام فقط بره از زندگیم توافق کردیم پول قابل توجهی میده اگر نزنه زیرش حتما سر این موضوع تضمین بگیربا وکیل مشورت کن هر چقدر اروم تر و بی سرصدا جدا بشید خودت راحتتری اگر واقعا پول خوبی میده ،به دردسر نمی ارزه بخاطد مهریه خودتو علاف دادگاه کنی
شکوفه_قرمز عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 96 اشتباه کردی رفتی خونه پدرت الان میتونه همین عدم تمکین برات دردسرساز بشه باید میموندی طلاق میخواست میگفتی بره طلاقتو بده که مهریتو بگیری
banooava مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 5768 اشتباه کردی رفتی خونه پدرت الان میتونه همین عدم تمکین برات دردسرساز بشه باید میموندی طلاق میخواست می ... نمیزنه خودش گفت برو نفقه میدم تحمل بی محلی نداشتم دیگه
banooava مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 5768 من حس کردم ی جورایی می خواد تو التماسش کنی قبلا التماس کردی طلاقت نده؟بگو تو خودت خواستی ، منم اول م ... اوه تا دلت بخواد التماس کردم گفت برگردی جهنم میبینی گفتم نه من طلاق نمیخوام واقعا هم جهنمو نشون داد با چه رویی بهم میگه طلاق میخوای موندم