2777
2789
عنوان

برا روز مادر هیچ پولی ندارم والا🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 24 پست
چه حرفا امروز با نامزدت راحت نیستی چهارسال دیگه وقتی بهش گفتی پیاز و سیب زمینی بخر گفت پول ندارم باه ...

ن اخه میگ روم نمیسه بیام

بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم دقیق

۲۰ اذر

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
شاید نیاد

اگر نیمد ک کیک درست کن شیرینی دسر

من خودم کادو نمیخرم کیک و این سبک خوراکیا درست میکنم تبریک میگم نهایت گل بگیر گل ارزون روش بزار

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بعد چون اول راهی بگم اینجوری نباشی تو برا مادر شوهر هدیه ببری ولی شوهرت برا مامانت نه

درستش اینه دو تایی برا جفتشون با هم بدین

وگرنه عادت میشه بعدا حرص میخوری ک مامان من چی

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

سالهابهترین کادوروزمادربه مادرشوهرم میدادم پارسال دستم خالی بودبهش ندادم دعواراه انداختن دیگه تصمیم ...

واقعا؟

بعد چون اپل راهی بگم اینجوری نباشی تو برا مادر شوهر هدیه ببری ولی شوهرت برا مامانت نه درستش اینه دو ...

اونم برا مامانم میخره