awaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 12183 عنوان اگه 60 گرم طلا قرض داده باشین روتون میشه به طرف بگین پول بده 128 بازدید | 11 پست به پدرم تازه قرض دادم هنوز ۱ ماهم نشده اونم قراره خورد خورد بفروشش.داره ساخت و ساز انجام میده دستش خیلی خالیهپشت کنکوریم باید ازمون شرکت کنم پول ندارم اصلا به نظرم این ازمونا هم ضروری هستچیکار کنم؟بگم ۱۰ یا ۱۵ تومن از پول طلاهامو بهم بده زشته؟ دیروز | 10:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17075 عزیزم شپا ۱۸ سالته و به پدرتون پول قرض دادید؟بنظرم نگو پول بدهبگو باید فلان ازمون شرکت کنم هزینه اش رو لطقا شما تقبل کن چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44465 عزیز من ۱۵-۱۰ تومن پول یه گرم از اون طلاهاست. چرا روت نشه؟ حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65048 نه چرا زشت باشه خودتم نیاز داری الان دوگرمش کار تو رو راه میندازه 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
awaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 12183 عزیزم شپا ۱۸ سالته و به پدرتون پول قرض دادید؟بنظرم نگو پول بدهبگو باید فلان ازمون شرکت کنم هزینه اش ... اره طلاها مال خودمه.قرار شد کارش تمومشد به گرم پس بدهمیگه ندارم🤦♀️خواهرم کلاس ۱۱ واقعا لازم نداشت ولی رفته کلاس ازمون همه رو شرکت کرده بابام میگه امون بدین یکی یکی منم یه نفر ادمم
awaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 12183 چه پر رو ! قطعا اونا برات خریدن دیگه چرا پرو😐😐خب طلای خودمهحتی اگه اونا هم خریوه بودن مال من محسوب میشد چون حتما برای خواهرمم خریده بودن دیگه.ولی اینارو خانوادم نخریدن مال خودمه
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17075 چرا پرو😐😐خب طلای خودمهحتی اگه اونا هم خریوه بودن مال من محسوب میشد چون حتما برای خواهرمم خریده بود ... عزیزم اگه خانواده ات نخریدن یعنی با درامد خودت خریدی؟ میتونم در مورد شغلتون بپرسم؟ چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
awaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 12183 عزیز من ۱۵-۱۰ تومن پول یه گرم از اون طلاهاست. چرا روت نشه؟ میگم حس بد نگیره بگه هنوز قرض نداده پولو میخواد
awaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 12183 عزیزم اگه خانواده ات نخریدن یعنی با درامد خودت خریدی؟ میتونم در مورد شغلتون بپرسم؟ نه شغلی ندارم جدا شدم مال اونه