میگم اینقد برام بیارزشی ک حرفات ب هیج قسمتی از بدنم نیس
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
به نظرم فرمایش شما درست نیست باید این افراد تنبیه بشن که درسی بشه تا راحت به هرکس راحت توهین کنن.
نظرمن اینه
یه روانی بیعقل، یه حرفی زده!!
من حتی ذره ای اهمیت نمیدم ک بخام دنبال کارای قانونیش برم و وقتمو حروم همچین کسی کنم!
بلاک میکنم و تمام
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
آره حتما اینکارو بکن ، قبلش یک متن شکایت از گوگل دانلود کن یا از چت جی پی تی ، من متن شکایتمو آماده کردم رفتم اونجا گفتن طولانیه و فلان ، گفتم خودم تایپ میکنم ، نشستم همشو تایپ کردم ، هزینه این شکایتم حدود ۱۳۰ تومن اینا شد که مهم نیست ، مهم اینه شوهرش دست و پاش میلرزید وقتی مامور اومد جلوی در خونشون ، هی میگفت همسایه ها الان از آیفن همه رو شنیدن و فلان ، هی خودکار از دستش میفتاد ، بعدم به همسرم زنگ زد گفت خونمون اوقات تلخی کردم و فلان . همسرم گفت هر اشتباهی تاوان داره خوب
نظرمن اینهیه روانی بیعقل، یه حرفی زده!!من حتی ذره ای اهمیت نمیدم ک بخام دنبال کارای قانونیش برم و وق ...
البته فرمایش شما درست این درزمانی است که طرف نشناسی اما ایشان میگن شخص توهین کننده نامزد سابقش بوده بعد از کجا این آقا بعد از ازدواج این خانم برایش درد سرساز نشه؟
البته فرمایش شما درست این درزمانی است که طرف نشناسی اما ایشان میگن شخص توهین کننده نامزد سابقش بوده ...
برای مزاحمت شکایت میکنم
اما برای یه حرف بیارزش نه
استارتر هم نامزد سابقشو بهتر میشناسه
اگ لازمه باید حتما شکایت کنه