2777
2789
عنوان

جاریم برادرش فوت کرده مادرمنم باید بیاد ختم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر با جاریتون خوبین و صمیمی میشه برین دنبال مادرتون ک با اتوبوس نیاد ب هر حال برای بالا بردن شما قراره بیاد من باشم نمیزارم مامانم اذیت بشه یا ماشین بگیر براش

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان دیگه فک کنم را افتاده. راس میگی کاش همون میگفتم زنگ میزد

بزار بیاد.

دور از شما و خانوادت، این داستانا برای همه هست.

بیاد بعد ختم نگهش دار چند روز. توففیق اجباری که مهمونت باشه.

ببین پسر خاله من جوون فوت شد، خواهرشوهر من عقلش نشد حتی تسلیت بگه.

پدرشوهرش مرد، با مادرم رفتیم مراسم پدرشوهرش.

قشنگ خجالت کشیدنش دیدم.

بعد اون هر مراسمی داشتیم، اومده

اره بالاخره یکی از مراسماتشون بیاد یا تشییع یا هفته اول و...

الان را افتاده زنگ زدم آبجیم گفت را افتاده خودشم گوشی نداره زنگ بزنم بهش میخواستم بگم نیا اما همون بیاد بهتر

بزار بیاد.دور از شما و خانوادت، این داستانا برای همه هست.بیاد بعد ختم نگهش دار چند روز. توففیق اجبار ...

اره بنظرم جاریمم یادش میمونه که مادرم با این سن این همه را بخاطر اونا اومده.

بزار بیاد.دور از شما و خانوادت، این داستانا برای همه هست.بیاد بعد ختم نگهش دار چند روز. توففیق اجبار ...

خب اون شعور داشته من برا برادر جاریم رفتم بعدش دایی های من به فاصله یک سال فوت شدن حتی مجلس ختم نیومد و فقط زنگ زد .

.
خودمون ماشین نداریم اگه داشتیمم شوهرم نمیرفت

دیگه گذشت اومده خدا خیرش بده

ولی در کل برا خانواده شوهر و شوهر خانواده خودتو و خودتو به زحمت ننداز بعدا نمیان بگن ممنون

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

درسته عزیزم🙏🌹

خدا رحمت کنه مادرت ثواب کرد اومد ولی یادمه شوهر خواهرت فوت کرد هیچکدوم نیومدن درسته؟خانوادت و بی ارزش نکن اخه اینا کجا به تو احترام گذاشتن شوهر خواهرت جوون فوت کرد یکیشون نیومد

خدا رحمت کنه مادرت ثواب کرد اومد ولی یادمه شوهر خواهرت فوت کرد هیچکدوم نیومدن درسته؟خانوادت و بی ارز ...

اره اتفاقا الان نشسته بودم داشتم فک میکردم گفتم دامادمون رو فردای سیزده بدر خاک کردیم هیچکدومشون نیومدن مراسم ختم اون بنده خدا خلوت بود یه خواهرم که بیمارستان بالاسر بچش بود خانواده شوهر اونم هیچکدوم نیومده بودن داداشامم هیچکدوم نبودن کوچیکه که نیومد با اون خدابیامرز دعوا کرده بود وسطی ام که شهرستان بود زنش واسش مهم نبود سرخاکم یبار نرفتن فقط بزرگه اومد که اونم من زنگ زدم گفتم زشته گناه داره تا زنده بود که هیکشی به دادش نرسید لااقل واسه خاک کردنش بیاین. کاش اول تاپیک میزدم بعد به مادرم میگفتم

چقدر اشتباه کردی طفلی مامانتو اسیر کردی ؟

وقتی دامادتونم فوت شد مگه جاریت به مادرت و خواهرت تسلیت گفت ؟ حتی تلفنی ؟

هر وقت هر جوری بهت احترام گذاشتن تو بیشتر براشون بذار.

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️