2777
2789

که چه بر سرم امده

به قول گفتنی تازه دارم میفهمم چی شده ...

اما اینو هم خوب میدونم که اگر بیفتم اگر جا خالی کنم اگر کمرم بشکنه هیچ کس و ندارم دستم رو بگیرم پس

مجبورم خودم مرحم دل خودم باشم....

امروز دانشگاه کلاس داشتم نرفتم

چون واقعا قدرت تمرکز ندارم دلم میخواد فقط یه گوشه بشینم و نه حرفی بزنم و نه کاری انجام بدم

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی عزیزم

محکم باش

انشالله خدا رحمتش کنه و به تو صبر بده

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                

اما مادرم ازم انتظار داره بلند بشم براش کار بانکی انجام بدم یا ....

به نظرتون خواسته زیادی نیست؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

الهی روحشون در ارامش باشه و خدا بیامرزتشون

🖤🖤🖤

خدا به شماهمصبر بده

خیلی سخته می دونم...

اما بلاخره مرگحقه

ماهم باید یه روزی به روال عادی زندگی برگردید..

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

سلام خداوند رحمت شون کنه.

منمتجربه شو داشتم.بشین گریه هاتو بکن بعد باهاش کنار بیا.

طول میکشه.زندگی تغییر میکنه.

شروه کن روزانه یه سوره براش بخون.همین خیر کردن آرامش میده هم به ایشون هم شما.

براشون فاتحه میگم