2777
2789
عنوان

از مهد کودک زنگ زدن بیا بچتو کنترل کن بچه هارو میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 38 پست
بنطرم یه نوبت دکتر ببراگه بیش فعال باشه الان مربیا و بچه هارو اذیت میکنه بره مدرسه و درس بخونه خودتو ...

میبرمش ولی خب تعجبمه من تو خونه باهاش درس کار میکنم علاقه داره و میشینه

چیکار کردین شماب من میگع پسرت خیلی زرنگه ولی نمیشینه ی جامن خودم تو خونه باهاش درس کار میکنم میشینه ...

بردمدکتر تست داد بیش فعالیش زباده دارو میخوره

الان خوب شده این ماه احتمالا داروهاش قطع بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میبرمش ولی خب تعجبمه من تو خونه باهاش درس کار میکنم علاقه داره و میشینه

حتما ادم اجتماعی ای نیست

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

بخدا نگرانشم چون خیلی زرنگه گیراییش بالاس

پس مثل منه بنظرم نگرانش نباش فقط یه جلسه ببر روانشناس که خیال خودت راحت بشع

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

باباش مخالقه الان همه چیو ربط داد ی من ک سرت تو گوشیه بچه اینطور شده

شما ببر بهش نگو

روانشناس خوب هم شاید کارو در بیاره

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

من خودم بچگی تو خونه اروم بودم و تک فرزند هم بودم تا جایی میرفتیم کسی میدیدم میزدمش گازش میگرفتم

اگر واقعا بیشفعال باشه خب باید دکتر ببری عزیز

یه روانپزشک کودک ببر علایمش رو بگو

آیا بچهت ترس داره از چیزی؟ یانه ممکنه هر کار خطرناکی رو انجام بده؟ توی همه محیط ها همینجوره یا فقط تو محیط آموزشی؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خیلی کلاسشو دوس داره هاشب میگه لباس تنم کن صب از همه زودتر برسم

پشمام خیلی شبیه بچگی منه