2777
2789
عنوان

اسنپ گرفتم ماشینش مغایرت داشت

88 بازدید | 14 پست

منم لغو کردم و تو دلایل لغو زدم مغایرت اطلاعات ماشین..الان اکانت آقاهه مسدود شده :/ بهم پیام داده که چرا گزارش زدی مسدود شدم نون بری کردی.. من چمیدونستم زرتی مسدودش میکننننن عذاب وجدان گرفتممم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جواب نده اصلا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

لغو میزدی علت نمیزدی

نمیشه علت میخواد .. حتی وقتی میزنی سایر دلایل باید حتما بنویسی دلیلش چیه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

من چند بار پیش اومده ولی سوار شدم مشکلی نیست گاهی طرف ماشینش خرابه یا مثلا فروخته هنوز اطلاعات ماشین ...

اره گفت اون ماشین خرابه با این اومدم منم گفتم خب من لغو میکنم . دیگه فکر نمیکردم اینجوری بشه

اره گفت اون ماشین خرابه با این اومدم منم گفتم خب من لغو میکنم . دیگه فکر نمیکردم اینجوری بشه

بگو اینا رو برید به شرکتتون بگید به من ربطی ندارد مزاحم منم نشید بای

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

عذاب وجدان نگیر، دور از جون قاتل اون دختره رو از اطلاعات ماشین پیدا کردن، کار اون راننده غیر قانونی ...

اره خب درسته ولی گفت نون بری کردی عذاب وجدان گرفتم