2777
2789
عنوان

اینستاگرام همسرم

186 بازدید | 21 پست

من اکانت اینستاگرام شوهرم رو گوشیم دارم چند مدته میبینم استوری میزاره (پیجش بازه همه میتونن ببینن حتی کسایی که فالو ندارن )دوست دختر سابقش تازه جدا از همسرش شده میاد استوریاشو میبینه امشب دیدم همسرم داخل سرچ اسم این دختره رو سرچ کرده اما استوری های دختره رو باز نکرده اونم پیجش بازه..........نمیخام بدونه حساس شدم یا بلاکش کنم متوجه شه شما راهی دارین که حتی ایدی طرفم سرچ کنی پیجش نیاد براش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدترین چیز تو زندگیزن و شوهری همین شک ،هر بار باید تن و بدنت بلرزه ،خودت اذیت نمیشی واقعا..من که میگم از گشتن تو گوشی شوهرت حالا یه چیزیم باشه میخوای چیکار کنی ،از نظر روحی تویی که ضربه میخوری

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

عزیزم شوهرت میدونه که شما اینستا و پیج شو تو گوشی داری ؟؟؟

اگر میدونه که عمرا نمیتونه و به خودش جرات نمیده کاری کنه شاید اتفاقی پیش آمده یا حالا زیر پوستی وسوسه شده

اگر بخواد خطایی کنه صد در صد تو اینستا کاری نمیکنه که شما متوجه بشی

الکی به خودت استرس نده

استوری بزار با پیج همسرتاز طرف همسرت به خودت مثلابگو همسر عزیزم خیلی دوستت دارم عشق منی🤣تا اون دختر ...

عالییی دیگه حتی اگه نخیم داده خدایی نکرده، میبره😂

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲