2777
2789
عنوان

عوضی تر از خانواده شوهرم ندیدم

608 بازدید | 53 پست

بچه ها خانواده شوهرم به شدت آدمایی هستن ضد عروس دخالت کن حرف دربیار بدجنس و عقده ای تمام زناشون هم همه مثل هم و خودشون و بچه هاشون هر کاری بکنن عیب نیست نشستن فقط از دیگران آتو میگیرن مثلا به بچه های عروسا هم کار دارن من خداروشکر بچه ندارم روزی بچه دار بشم بخوان نظر بدن درباره هر چیزی که به بچه من مربوطه پارشون میکنم بعد از من خوششون نمیاد چون ضد نظر اینام کار به کار هیچ کس ندارم دخالت کن و غیبت کن و پا به پای غیبتاشون نمیشینم خاله شوهرم یه زن عقده ای کار به کار همه داره بعد دیشب ما خونه مادرشوهر بودیم اونم اونجا بود نشست داشت درد و دل میکرداز نظر خودش و از جاریم کینه داره سر دختراش در میاره آره چرا دختر جاریت این لباس رو پوشیده جلو شوهرای ما گناه داره و فلان حالا نوه خود همین خاله شوهرم و دختراش رو نگم براتون منم گفتم هر کس به خودش مربوطه اتفاقا دختر خوبی هست و شما هم کار به این چیزا نداشته باش و درگیر این و اون نباش و رها کن و مهم نباشه برات با لحن محترمانه گفتم یهو قاطی کرد شروع کرد با کنایه حرف زدن که آره کسی سلام و احوال پرسی گرم نکنه منم نمیکنم منظورش با من بود منم گفتم همه همینن منم کسی احترام نزاره نمیزارم منم مثل خودش با تیکه جواب دادم حالم اصلا ازشون بهم میخوره آنقدر درگیر دیگران هستن و تو جمعشون حالم بدتر میشه

ازین شوهر میخوای بچه هم بیاری

زندگی خودت کم سیاهه یکی دیگه هم میخوای بدبخت کنی

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا بچه نمیارم هر لحظه فکر طلاقم

خدا نجاتت بده

خدا یه راه درامدی جلوت بزاره

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

پس مث خونواده شوهر من زیاده خونواده شوهر منم همینن حالم ازشون به هم میخوره من که اصلا تو جمعاشون حرف نمیزنم اگر هم نظر بخوان میگم خودتون میدونین بدم میاد ازشون چکن تمتم خصلت های بد دنیا رو دارن و بسیار بسیار بد و عروس ستیزن

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

اینا هم همشون مثل هم همین قدر پست هستن یدونه نرمال توشون نیست

دقیقا همه بدجنس و روانی من شوهرمم همینه گاهی اوقات میگم دیگه نباید توقعی از پسر همچین مادر عفریته ای داشت

منم اگه بچه نداشتم مطمئنم همون ۳ سال پیش جدا شده بودم

منم باید جدا بشم نمیتونم با اینا هیچ جوره اینا همشون انگار خودشون رو مالک و صاحب عروس میدونن جدا از شوهرش انگار به همه امضا داده عروس تو محضر و زن همه اینا شده

منم باید جدا بشم نمیتونم با اینا هیچ جوره اینا همشون انگار خودشون رو مالک و صاحب عروس میدونن جدا از ...

دقیقا حتی من دخالت تو کاراشون نمیکنم همه حا رفتن جار زدن این بد اخلاقه منم گفتم دلم میخواد با آدما عوضی خوش اخلاقی نمیکنم