2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقاوت نمیکنه اب بدنو از دست دادی برای همون اولش همه اکثرا وزنشون خیلی سریع پایین میاد بعد خیلی سخت ت ...

تجربه شو داشتم نميحام این دغعه بازم استپ وزنيم منو سرد کنه و دست بکشم😔هنوز 30کيلو راه دارم😔

تجربه شو داشتم نميحام این دغعه بازم استپ وزنيم منو سرد کنه و دست بکشم😔هنوز 30کيلو راه دارم😔

بله همینطور متاسفانه ولی با اراده جلو برو منم سی کیلو‌کم کردم الان برای یک کیلو‌کم کردن چقدر زمان میبره و سخته

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی
چطوری بگو ما هم کم کنیم

صبحونه 111ليوان شیر گرم +خرما و یه کف دست نون و پنیر ...ناهار یکم مرغ و 110قاشقبرنج شام هم تخم مرغ و یه کف دست نون با سه وعده میوه و بیسکویت و چای سبز و ماست و سالاد

بله همینطور متاسفانه ولی با اراده جلو برو منم سی کیلو‌کم کردم الان برای یک کیلو‌کم کردن چقدر زمان می ...

30 کککککيلوتچندماه?من 11کيلو کم کردم قبلا ولی سرم بزرگ مونده بود...الان میترسم دوباره اون جوری بشم ...

صبحونه 111ليوان شیر گرم +خرما و یه کف دست نون و پنیر ...ناهار یکم مرغ و 110قاشقبرنج شام هم تخم مرغ و ...

والا اینا که خیلی شد.من نصف اینم غذام تیست و کم نمی کنم.تازه یعنی شیر هم نیدم.میگن شیردهی وزنو کم می کنه