2777
2789

بچه ها من از وقتی ازدواج کردم از روز اول دنبال پیشرفت و ترقی شوهرم بودم . اصلا نمیتونی تصور کنی که چه قدر برای کارش و پیشرفتش تلاش کردم و حتی برنامه ریزی کردم . برای پیشرفت کارش کلی دوره یاد گرفتم تا بتونم تبلیغات کارشو کنم ، کلی برنامه ریزی کردم و هزاران کار دیگه ... و خیلی زیاد تلاش کردم تا درآمدش بیشتر بشه ...

الانم به یه مرحله ای رسیدم که نشستم برای خوب شدن بدنش برنامه ریزی کردمممم

نشستم برنامه غذایی براش نوشتم ، برنامه تمرینی نوشتم

حتی کلی خرید کردم و براش وعده های غذایی مختلف آماده کردم ، هر روز صبح با هدف رژیم غذایی این از خواب بیدار میشم

و کلا انگار به این دنیا اومدم تا به این خدمت کنمممم

خیلی حال شخماتیکی دارم.

نمیدونم چه جوری دست از این عادتم بکشممم

خسته شدم دیگه اونقدری که به اون فکر کردم و به خودم اصلا 😫

صد بار هم یه سری رفتارها کرده که من فهمیدم دارم اشتباه میکنم ولی آدم نشدم

اینم بگم که این رفتارها متقابل نیست

همسرم ثانیه ای به من فکر نمیکنه و فقط به فکر خودشه

مثلا نشده که اونم بیاد منو در جهت هدفی که دارم کمک کنه

حتی هر کاری رو خواستم شروع کنم با تموم وجودش کاریکرده ناامید و پشیمون بشم

بچه ها من خودم میدونم که این رفتارم خیلی اشتباهه

میدونم که خیلی باعث عقب افتادنم میشه

ولی نمیدونم باید چه جوری درمانش کنم

اون کجا که آدم ۱۰۰ درصد انرژیشو بذاره روی خودش

اون کجا که ۵۰ درصدشو چه بسا بیشتر بذاره برای یکی دیگه از اون مقدار باقی هم کلی رو هدر بده واسه خانوادش و در انتها یه ۱۰ درصد بمونه برای خودش و کاراش

واقعااااا خسته شدممممم از این وضعیت

و خیلی دارم عذاب میکشم

خودم کلی کار دارم که باید انجام بدم ، کلی برنامه و هدف که هنوز بهشون نرسیدم و تا الان هم خیلی دیر شده ولی واقعا این فکر کردن به همسرم خیلی منو عقب انداخته از همه چی ...

لطفا راهکار بهم بدی

بی نهایت نیاز به راهنمایی شما دارم 🩷🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تد فکر ۷ودت باش و شروع کن برا خودت کار کردن بلاخره اونم باهات همراه میشه

به کمکش نیاز نداری فقط رو راه خودت مصمم باش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

فقط امیدوارم فردا نیاد بهت بگه من با این کار و بدن به تو نمیخورم

همین الانش میگه مگه چیکار کردی

هرکاری میکنی واسه زندگی خودتم هست

میگه یه طرف بار این زندگی رو تو باید به دوش بکشی دیگه

با این وجود من هنوزمممممم دارم به اون فکر میکنم و نمیرم دنبال کار و بار خودمممممم

شما حکم مادر رو برای همسرتان پیدا کردی ببخشید که این رو میگم ولی توی این روابط احتمال خیانت مرد زیاد میشه چون میره سمت کسی که این حس مادری رو ازش نگیره. ته این فداکاری و لطف شما هم چیزی نیست چون میگی آدم بیلیاقتی هم هست تهش بهت میگه چیکار کردی مگه؟ میخواستی نکنی. شما باید حتما بری پیش تراپیست تا مشکلت حل بشه ولی این رو بدون شده هیچ کاری نکن اصلا کاری برای خودت هم نکن ولی برای همسرت هم نکن

اول صبی عصبی شدم

چرا داری براش نقد والدو ایفا میکنی؟

ب نظرم تو وجودت طرحوارست برو پی درمانش چون طبیعی نیس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببخشيد ياد داستان مادرم افتادم طرف ميره خارج از كشور با دوستش كار ميكنن پول ميفرستن زن اولى فقط به خونه و زندگى ميرسه براى خودش كار نميكنه زن دومى فقط به خودش ميرسه اينا كه برميگردن اولى كه خونه رو ميبينه ميگه خونه به اين خوبى اين زن لياقت اينجا رو ندارن مرد دونى ميگه واى زنم به اين خوبى و خوشگلى لياقتش بيشتر از اين خونه زندگيه...

تد فکر ۷ودت باش و شروع کن برا خودت کار کردن بلاخره اونم باهات همراه میشه به کمکش نیاز نداری فقط رو ر ...

موضوع اینه که وقتی میام دیگه بهش فکر نکنم و بیخیالش بشم حتی شده برای چند ماه یا یک سال یه حس بدی میگیرم

احساس عذاب وجدان میگیرم

احساس گناه

حس میکنم باید بهش همش کمک کنم تا زندگیم جریان داشته باشه

اه

خودم از خودم خسته شدممممم 😤😤