2777
2789
عنوان

نامزدا شب یلدا چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 31 پست

طرفای ما شب یلدا ندارن 😂😂

بیچاره ها چقد خرج میکنن اطرافتون فقط چیزی که فکر میکردم فقط چیدن میز با جمع شدن افراد خانواده کنار هم و فا .ل حافظ

چقد رسم و رسوم زیاده

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چجوری به نامزدت میگی؟ میشه یکم دقیق توضیح بدی عزیزم

شرایط خونمون رو توضیح میدم بعد میگم برای یلدایی به جای کادو ها طلا بیارین

اخه باهم رودروایسی نداریم عین پدرم راحتم باهاش میگم فلان چیزو میخوام بخر

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

طرفای ما شب یلدا ندارن 😂😂بیچاره ها چقد خرج میکنن اطرافتون فقط چیزی که فکر میکردم فقط چیدن میز با ج ...

برای نامزد و تازه عروس میارن کلا رسم شب یلدامون نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

چند وقته عقدی؟

۱ ماه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بابا دمت گرممن ۷ ماه عقدم هنوز روم نمیشه چیزی بخوام ازشون کاش منمممم مثل تو بودم

اخه ۴ سال دوست بودم رومون باز شده

اگر سنتی بودی خب حق دارید حالا طول میکشه یخت باز بشه😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شرایط خونمون رو توضیح میدم بعد میگم برای یلدایی به جای کادو ها طلا بیارین اخه باهم رودروایسی نداریم ...

عزیزم الهی خوشبخت باشی😍بنظر منم بهتره

ولی خب مثلا طلا هزینه اش ۴یا ۵ برابر اون لباسا میوفته اینم در نظر بگیر

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

شما برین خونه اونا من خیلی اینطوری دیدم داماد تزیین کرده خونه رو هدیه هارو اماده چیده خانواده عروس میرن دختر عموم و دوستم ک خونش کوچیک بود یکی دیگ از دوستامم عروسشون اینا اومدن چه سنگ تمومیم براشون گذاشتن حسابی خونه رو دیزاین یلدایی کرده بودن

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

شما برین خونه اونا من خیلی اینطوری دیدم داماد تزیین کرده خونه رو هدیه هارو اماده چیده خانواده عروس م ...

فکر خوبیه بیشتر به خاطر درگیر بودنمون گفتم وقت تدارکات نداریم اونهمه آدم بیان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر خوبیه بیشتر به خاطر درگیر بودنمون گفتم وقت تدارکات نداریم اونهمه آدم بیان

اره دیگ اینجوری نیاز نی هیچ تدارکی ببینین فقط میرین مهمونی

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️