lalzkbepapspwlsnceo مدیر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 259 عنوان نمیخوام برا دوس پسرم کادو بخرم😑😑چیکار کنم وای | مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 79 پست بچه ها ما کمتر از یماهه رل زدیمشانس بدم 22 دی تولدشهما تازه اشنا شدیم شاید فردا بهم خورد اخهمن روم نیس کادو ارزون بخرمکادو گرونم برا کسی که تازه رل زدیم باید بخرم ینی؟؟؟؟؟اون تاحالا نخریده کادو چیزفقط وقتی میریم سر قرار حساب میکنه یه شامی چیزی😐 دیروز | 10:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاپتان_بلک عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 2668 چرا نباید بگیره پس دوس پسر چه فایده داره ؟باید از پسرا استفاده کرد همین چون لیاقت ندارن صحیح .
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25802 چون وظیفه مرده دیت رو حساب کنه والا اگه من پسر بودم یه هزاری برای چیزی که تهش معلوم نیست خرج نمیکردم «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
ستاره_مشرقی1 عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 12691 یه کیک کوچیک با گل بخر یه کافه دعوتش کن بهش بده تموم خدایا راضیم به رضای تو
opaaaa عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 916 والا اگه من پسر بودم یه هزاری برای چیزی که تهش معلوم نیست خرج نمیکردم همه رابطه ها که لزوما به ازدواج ختم نمیشهدختر و پسر همو دوست دارن دوست دارن این محبتشونو علاقه شونو بهم نشون بدن