lalzkbepapspwlsnceo مدیر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 284 عنوان نمیخوام برا دوس پسرم کادو بخرم😑😑چیکار کنم وای | مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 79 پست بچه ها ما کمتر از یماهه رل زدیمشانس بدم 22 دی تولدشهما تازه اشنا شدیم شاید فردا بهم خورد اخهمن روم نیس کادو ارزون بخرمکادو گرونم برا کسی که تازه رل زدیم باید بخرم ینی؟؟؟؟؟اون تاحالا نخریده کادو چیزفقط وقتی میریم سر قرار حساب میکنه یه شامی چیزی😐 دیروز | 10:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاپتان_بلک عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 2669 ایشون فکر کنم خیلی تو رویاها هستنتو یه تاپیک گفتنواشنگتن زندگی میکننداونوقت سه ماه پیش تاپیک زدن کنک ... 😂 .
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20770 چی میگی شما؟چرا ادم از دوست پسرش پول بگیره اونم کسی که تازه باش رفته تو رابطه منم واقعا تعجب کردم چجور به پسر مردم میگن پول بده وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
ریانابهرامی عضویت: 1404/06/16 تعداد پست: 2543 چی میگی شما؟چرا ادم از دوست پسرش پول بگیره اونم کسی که تازه باش رفته تو رابطه چرا نباید بگیره پس دوس پسر چه فایده داره ؟باید از پسرا استفاده کرد همین چون لیاقت ندارن
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20770 ایشون فکر کنم خیلی تو رویاها هستنتو یه تاپیک گفتنواشنگتن زندگی میکننداونوقت سه ماه پیش تاپیک زدن کنک ... میدونی منو چی میسوزونه؟؟ تو تاپیک پرسیده با رتبه ۱۲ دندان میتونم بیارم؟ یعنی کلا از معقوله کنکور شوته وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
رقص_رویایی عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 4828 😂 والامن با کسی که قصدش ازدواج بود میرفتیم بیرون کافه رو که پولش رو حساب میکرد یه جوری میشدم.هنوزم همونجوری ام بهش هم میگم یه وقتایی بزار من حساب کنماونوقت پول بگیری از خودش به خودش کادو بدی این دیگه چیه با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...
رقص_رویایی عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 4828 میدونی منو چی میسوزونه؟؟ تو تاپیک پرسیده با رتبه ۱۲ دندان میتونم بیارم؟ یعنی کلا از معقوله کنکور شوت ... 😅تازه تو یه تاپیک دیگه گفته بود با همسرم در واشنگتن زندگی میکنیم با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...
شیدا_مامی_آیدا عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 3763 ببین ی راه حل دارمی کیک یزدی بخر بکم خامه پگاه بمال بهش ی کبریت برو کن از دم پارکی چیزی چند شاخه گل بچین خودت یکم جینگول پینگول کن واسه شامم لقمه کتلت بپز یکن قرتیش کن😅😅😅بسشه
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20770 😅تازه تو یه تاپیک دیگه گفته بود با همسرم در واشنگتن زندگی میکنیم من دیگه مردم😂😂 وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
رقص_رویایی عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 4828 من دیگه مردم😂😂 بچه مچه تو سایت زیاد شده با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20770 بچه مچه تو سایت زیاد شده اینا رو ولش به نظرت با رتبه یک من چی میارم؟😂 وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
رقص_رویایی عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 4828 اینا رو ولش به نظرت با رتبه یک من چی میارم؟😂 آبیاری گیاهان دریایی😅 با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20770 آبیاری گیاهان دریایی😅 جدااا😂😂 وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
رقص_رویایی عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 4828 جدااا😂😂 دیوید بکهام شناسی هم میتونی قبول شی با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...
dokhtaraki عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 582 اصلا کادو نخر. یه شاخه گل به احترامش بهش بده چون تازه آشنا شدی و هنوز هیچی معلوم نیس
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20770 دیوید بکهام شناسی هم میتونی قبول شی من سرخیو راموس شناسی دوست دارم وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت