2777
2789

یک سال و نیم پیش میخواستم از شوهرم طلاق بگیرم یه بچهام دارم به خاطر خیانتهای مداوم و شدیدش و تو این سالها خانوادم در جریان این چیزها بودن تحملم تموم شد خواستم طلاق بگیرم شوهرم بهشون زنگ زد فت بیاین با زنم حرف بزنید میخواد بره مامان و بابام اومدن تو خونمون عوض اینکه پشت منو بگیرن پشتیبان من در بیان شلوار از کمر داماد بکنن اومدن چسبیدن به شوهر من گفتن نه چیکار کرده یکی دو بار سه بار چیزی نبوده تو زیر سرت بلند شده که میخوای طلاق بگیری😔 در جایی که چند سال خیانت دیدم صبر کردم فکر میکردم اگه تحمل کنم بیشتر محبت کنم دیگه نمیکنه دست از کاراش برمیداره ما نشد که نشد حریصتر شد

منم عصبانی شدم یه حرف خیلی بدی به مامانم زدم که تقصیر خودشه من بخاطر خیانت حق داشتم طلاق بخام و کم بیارم

حتی آبرومو جلو شوهرم برد مامانم به شوهرم گفت برو که دوست پسر داشتی زمان مجردی حتی اسمشم گفت

از اون داستان یک سال و نیم میگذره به هیچ عنوان حمایتم نکردن بهم گفتن طلاق بگیری خودتی و خودت نه پول بهت میدیم نه بچهتو نگه میداریم منم فقط و فقط به خاطر دخترم برگشتم ولا غیر چ وقت نمیتونم مادرمو ببخشم چند بارم بهم گفته حلالم کن از من بگذر منو ببخش ولی دلم باهاش صاف نمیشه هیچ وقتم ازش نمیگذرم به خاطر اینکه هیچکس نه از من چیزی دیده نه من این وسط مقصر بودم من فقط یه زن بدبخت ساده بساز بودم

حالا بگید ببینم شما اگر همچین چیزایی رو تجربه کرده بودید چه کار میکردید واقعا متاسفم که فهمیدم آدم خانوادهشو عزیزانشو تو سختترین لحظههای زندگی میشناسه

نصف متنت رو خوندم

واقعا متاسفم بخاطر اتفاقایی که تجربه کردی🥲خدا بهت صبر بده

امیدوارم که هر کدومشون جواب پس بدن

اما بله

مادر بلاخره مادره

در هر صورت بهتره احترامش حفظ بشه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجای کادو برو تف کن تو صورتش

۲ماه باهاش قهر بودم پارسال

بعد نت نستم تحمل کنم من احمق رفتم اشتی باهاش

مثل سگ پشیمونم

اصلاً نمیتونم درک کنم که یه مادر وقتی میدونه که دامادش چند سال مقصر همه جور هرزگی کرده دختر بدبختش باهاش ساخته آخر بیاد تو خونه زندگی دخترش به یه مقصر تویی و تو زیر سرت بلند شده که میخوای الکی طلاق بگیری

نه نه نه اصلا کادو نده زنگ هم نزنتا کی کوچکتر ها برن برای بخشش و حلالیت.... نرو بزار انقدر به کار اش ...

هیچوقت نگفت ببخشید تازه گردن نمیگرفت به همه رفته بود گفته بود که دخترم این جوری با من کرده به من گفته برو بیردن از خونم

نه نه نه اصلا کادو نده زنگ هم نزنتا کی کوچکتر ها برن برای بخشش و حلالیت.... نرو بزار انقدر به کار اش ...

وواقعا انقدر از خودم ناراحتم و بدم اومده که چرا اینا رو هیچ وقت جلو چشم یادم نمیمونه مادرم بهم جلوی شوهرم و بچهام تهمت بیجا زد بعد من که جوابشو دادم بهش گفتم برو از خونم بیرون ه همه رفته بود گفته بود که دخترم منو بیرون کرده نگفته بود چه غلطهایی کردم

پارسال ۲دی بود روز تولدش هم بود پاشدم رفتم براش کیک فقط خریدم

ول کن بابا

سر این مملکت بخوره روز مادر

روز زن

پدرسگا تو این گرونی فقط مناسبت چیدن پشت هم.... حرومخورها طلا ۱۲نیم، دلار ۱۲۰ برا لباس و شام موندیم بعد الان شوهر من بخواد کادو بگیره اول نمیگه زنم که، بره برا مادرش بخره بعد من برا مادرم بخرم . حالا یه کادو هم خودم ..... چخبره ....

از مادرش متنفرم ....

شما به خاطر خدا ببخش

نمیگم بهش محبت کن

ولی کینه رو ته دلت نگه ندار ؛

به تبریک ساده کافیه

منم بارها خاستم جدا بشم

ولی هیچکس برای بچه ی من مهربونتر از پدرش نیست

بچه ت آسیب میبینه

بخاطر خدا بگذر

خدا برات جبران میکنه

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️