2777
2789
عنوان

پریودد نمی‌شم هر شب درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 70 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هر ماه اینجورم از درد مینالم هر لحظه میگم شدم دیگه ولی قشنگ ی ده روزی عذابم میده بعد تشریف میاره

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
وای منم از اون موقع توهم گرفتم اما بعد هشت سال نازایی فکر نکنم.کاش منم بادار باشم.دقیقا علایمبعدیت چ ...

من اصلا علائم نداشتم فقط این یکی دوهفته اخر قبل فهمیدن ترشح ابکی

لرز داشتم شبا یا دم صبح درد میگرفت شکمم میگفتم اللن پری میشم یه بسمه الله بگو یه بیبی بزن من عصر زدم همون لحظه خط افتاد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

من قبل موعدم فکر کنم دوهفته قبلش درد پریودی داشتم در حدی که هربار میرفتم سرویس فکر میکردم پری شدم ولی خبری نبود چند بار هم نبات داغ خوردم که دردم آروم بشه زودتر پری بشم دیدم نه بعد بیبی چک زدم مثبت بودن🙃

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
وای نکنه باردارییییی؟؟؟😁انشالله باشی عزیزم انشالللللهههه

کاش .می ترسم برم بی بی چکبخرم.اصلا نمی دونم از موعدم گذشته یا نه.ولی سه هفته تا حالا درد نداشتم تو زندگیم.

واییییییی منم دقیقا 5 روز از زمان پریودیم میگذره :|

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

ای خدا حکمتت رو شکر.دستت رو سر من باشه الهی امین

من از ته وججود گریه کردم اون ماه امام حسین و صدا زدم گفتم اگه بچه بدی بهم اسمشو حسین میزارم بقران دقیقا همون ماه شد

ولی هرگز این چند سال گله نکردم هرگز کفر نگفتم فقط به خدا ایمان داشته باشه باش ما تازه داشتیم درمان و شروع میکردیم

میبینی؟خدا بخواد نشد نداره

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600