2777
2789
عنوان

چشمام شوره😐💘

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست

حالا من چند وقت پیش یهو یاد یه خانم پیری همشهریمون افتادم (شهر کوچیکیم) همش توی ذهنم میگفتم «یعنی زنده ست؟ خبری ازش نیست چیزی درموردش نشنیده م احتمال زیاد فوت شده من یادم نمیاد» از کسی هم نپرسیدم در موردش.

دو روز بعدش خبر دادن فوت شد 🥴🥴🥴

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من چند وقت پیش یهو یاد یه خانم پیری همشهریمون افتادم (شهر کوچیکیم) همش توی ذهنم میگفتم «یعنی زن ...

قدمت پر خیر و برکت باد بانوجان😅🤣

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

لاغر کن هم خوشتیپ میشی هم تو بچه دار شدنت خیلی تاثیر داره

نمیتونم پرخوری عصبی دارم

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

قدمت پر خیر و برکت باد بانوجان😅🤣

😂😂😂

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

امضات😐 بیمارای روانپزشک اتفاقا باهوشن و از درک و فهمیدن زیاد بیمار شدن کثخل نیستن😑

😂😂😂