گیسووپریشان مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 1506 عنوان ممکنه کیت مثبت بشه اما تخمک گذاری نداشته باشم 31 بازدید | 3 پست من کیتو از روز یازدهم دارم اسفاده میکمم اولش منفی بود کم کم هاله انداخت ایمروز مثبت شده ممکنه کاذب باشه و تخمک گذاری نداشته باشم اخه یکساله تخمکگذاری ندارم و این ماه لتروزول خوردم ولی امپول بهم نداد یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱 دیروز | 09:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسووپریشان مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 1506 یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱
manmohh عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 2371 از کجا میشه بفهمی تخمک گذاری داری یا نه من تو روزای تخمک گذاری هیچ علامتی ندارم
گیسووپریشان مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 1506 از کجا میشه بفهمی تخمک گذاری داری یا نه من تو روزای تخمک گذاری هیچ علامتی ندارم من قبلا یکسال پیش ترشح داشتم وسط سیکلاما الان این دوماهه کیت گرفتم طبق بروشورش استفاده میکنم یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱