2777
2789
عنوان

تویی که درمورد حرف نامزدت تاپیک زدی😁 تاپیک تعطیل شده😬

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 47 پست
گفتم جرم؟

نه عزیزم دارم اطلاع رسانی میکنم

میگم اگه بحثی که تعطیل شده رو دوباره راه بندازم تعلیق میشم

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عه خوب شد اومدی دیدی تاپیکمو خیالم راحت شد😁😍اینکه نمیخواد بذاره بری سرکار خودش یه مساله دیگه اس که ...

ولی مستقل شدن خیلی بهتره ولی اگه درآمد خوب باشه ن مث دوستم ک ناخن کار و میکاپ کاره دیسک گردن گرفته ولی درامدش خوبه

دوم اینکه خیلی مهربونی ات اطلاعات درج کن🤗

اطلاعات چی؟

قربونت 🤗

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

ولی مستقل شدن خیلی بهتره ولی اگه درآمد خوب باشه ن مث دوستم ک ناخن کار و میکاپ کاره دیسک گردن گرفته و ...

منم ترجیحم اینه همه خانمهارو به مستقل شدن دعوت کنم

منم ترجیحم اینه همه خانمهارو به مستقل شدن دعوت کنم

ولی متاسفانه ب شدت از کار متنفره. میگه من غرورم اجازه نمیده بخوای جایی کار کنی میگه خودم حقوق میدم بهت ولی کار نرو. خیلی بحث داریم در این مورد

خوب رابط. نوع رابط مریضی ها جلوگی ری طبی عی غیرطبی عی اطلاعات توبه اشتراک بزاراگه دل سوزی🤗

اطلاعی ندارم 😆

از این چیزا واقعا زیاد سردرنمیارم

من بیشتر نگران تفکرش بودم

ولی متاسفانه ب شدت از کار متنفره. میگه من غرورم اجازه نمیده بخوای جایی کار کنی میگه خودم حقوق میدم ب ...

تاپیک قبلی منو بخون

امیدوارم بتونی راه درست رو انتخاب کنی♥️

آها مجردی پس اطلاعات درمورداقدام خواستی بدم🤗

نه متاهلم

خیلی بده که اطلاعاتم کمه؟ 👀

خب اطلاعات داشته باشی بهتره اما اینجا نمیشه هرچی اطلاع بدی گزارش میزنن دوست داری بدونی درخواست بده خ ...

مرسی از مهربونیت عزیزم 🤗♥️