2777
2789
عنوان

چجوری از شر خواهرشوهرمم که حسوده خلاص بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 131 پست

عزیزم ببین شما نباید اصلا از اول شراکتی زمین میخریدین.

وقتی میدونی خانواده و خواهر همسرت اینجورین، باید مستقل شی نه اینکه باز شراکت کنی باهاشون.

الان هم به بهانه اینکه طول میکشه و هزینه ساخت زیاده، زمین بفروشین، هر کس سهمش برداره. برین یه آپارتمان آماده کوچیک بردارین. یا یه زمین کوچیک تنهایی یا طلا بخرین.

شراکت نکن که بدبخت میشی

مهربان باشیم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=403273889]درسته افرین قربون دهنت من میگم شرکییه باید با ما مشورت کنن میخوان چی کنن نع اینکه ب ...

نه نصف دادیم ولی چون شوهرم میتونه از بهزیستی وام بگیره فقط اینکارو کردن قراره یه واحدو یه مغازه برای اونا باشه یه وادو مغازه هم به اسم شوهر من

فعلا موقتی به اسم شوهرمه

اینا اومدن میگن برای پسرشون زمین خریدن کجا اونا خریدن ما پولشو دادیم

نه نصف دادیم ولی چون شوهرم میتونه از بهزیستی وام بگیره فقط اینکارو کردن قراره یه واحدو یه مغازه برای ...

چی بگم والا دوستانه حلش کنین،چون دارین باهم میسازین احتمالا عمری بخواین کنارهم زندگی کنین،نمیشه هی منو تو، تو کارتون باشه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خانم عزیز اول اینکه نمیتونی حرفاتو بزنی بعدبگی شوخی کردم،بعدم اونجا هنوز روهواست میتونی بکشی کنار،در ...

من نگران پیشرفت طرف نیستم

من میگم جای دیگه باشگاه بزنه با پول من نمیخوام به کام یکیدیگه باشه

باباش براش جای دیگه باشگاه بخره یا بزنه

نه تو زمینی که با پول خودمون خریدیم نصفشو

درضمن شوخی نکردم واقعیت گفتم خیلی خنگی چیزیه که عیانه

عزیزم کاملا متوجه هستم چی میگی کاش از اول شریک نمیشدی باهاشون الان تو شریک شدی با پدرشوهرت وفکر کردی ...

من اصلا فکر نکردم که کل اونجا برای ما شه من تصمیم داشتم بعد یه مدت واحد خودمو مغازمو بفروشم برم مستقل شم

چون تنها خونه ای که به اسممونه همونه ما هیچی نداریم جز همین زمین که خودمون کار کردیم پدرشوهرمینا ندادن بهمون

همه میگن سهم خواهرشوهر

خی وقتی من کار کردم پس باید برای خواهرای خودمم بدم دیگه چون پول منو شوهرمه اونجا منظورم نصف اون زمینه

اونا برای خودشون تصمیم بگیرن

ببین عزیزم مگه نمیگی مادرشوهرت طلاهاشو داد پدر شوهرت پول گذاشت زمین خریدن زدن به اسم شوهرت؟ اندازه س ...

ببین قراره وقتی ساخته شد 3 دنگ به اسم مادرشوهرم 3 دنگ برای ما باشه

من میگم اونطوری میشه 2 دنگ تقسیم بر سه

وقتی طرف پول نداده چرا یک دنگ از سهم منی که پول دادم برای خواهره شه

نمیدونم چرا هیچکی متوجه منظور من نشد

درضمن بحث ارث و میراث نیست این وسط بحث منی هست که زنده ام و پول دادم زمین خریدم و سکی دیگه داره یک دنگ زمین منو صاحب میشه بدون هیچ پولی

درضمن باید به اسم شوهرم میشد چون از بهزیستی میخوان وام بگیرن وقتی ساخته شد میزنیم به اسم اونا واحدشون رو

وای عزیزم ببخشید ولی خیلی خنگی (باشوخی گفتم ناراحت نشی )ببین تو میگی چون طلای مادرشوهرمه پس خواهرشوه ...

همه ی اینا تقصیر شوهرته که از پدر و مادرش مستقل نیست

وگرنه اونا و خواهرشوهرت هر کاری میکردن برات مهم نبود و تاثیری روی زندگیت نداشت

I will always love you❤️💖💗

نه نصف دادیم ولی چون شوهرم میتونه از بهزیستی وام بگیره فقط اینکارو کردن قراره یه واحدو یه مغازه برای ...

الان پول زمین رو شما دادی کامل؟ اونا فقط تو هزینه ی ساخت و ساز شریکن؟یا نه هم تو خرید زمین شریکن هم ساخت و ساز؟

I will always love you❤️💖💗

اونم مهریه داره شوهرشم ارث داره چی میزنید میاید نی نی سایت

ببین همیشه سعی کن اسکی نری از اینو اون الان از اون کاربر جواب تقلید کردی داری بمن میگی اونم یه جواب بی منطق بی سر و ته ارث شوهر اون به لین موضوع چه ربطی داره تو چی میزنی که نمیتونی منطقی و درست فکر کنی الان داری راجب پدر مادر شوهرت و خواهرش حرف میزنی راجب پول پدرش که داده و طلای مادرش که گذاشته چیزی که حق اونم هست سهم اونم هست چیزی که به اسم شوهر تو زده و تو از اون ارث میبری مهریه میگیری اموال شوهر اون به این موضوع چه ربطی داره؟ حفگق خواهرشوهرت تو جیب تو میره مگه حق تو توی جیب شوهر اون میره که ارث ببره

ببین قراره وقتی ساخته شد 3 دنگ به اسم مادرشوهرم 3 دنگ برای ما باشهمن میگم اونطوری میشه 2 دنگ تقسیم ب ...

آهااا خب از اول بگو قرار سه دنگ به اسم مادرشوهر بزنیم تو نگقتی منم از کجا متوجه شم خب اینجوری هیچی اونم یه دنگ خودش بزنه به دخترش