2777
2789
عنوان

چجوری از شر خواهرشوهرمم که حسوده خلاص بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 131 پست
رفتارای این خانم اصلا میبینمش سراسر انرژی منفیه حالم بد میشه تپش قلب میگیرم ببین از نظر تو من اشتباه ...

نه عادی رفتارت

ولی سعی کن برات مهم نباشه

به خودت بگو این منم همیشه یه پله جلوترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهرت هم پول گذاشته مادرشوهرت هم طلا گذاشته حالا میگی طلاهای منههههه چی میگییی دختر اونا هم سهم د ...

بیین منم پول گذاشتم جدا از پول شوهرم

پس اونطوریه منم نباید میزاشتم مادرشوهرم باید به ماهم طلا میداد چرا برای نداد که چهارساله با اونا تو بدبختی داریم زندگی میکنیم ؟!

بیین منم پول گذاشتم جدا از پول شوهرم پس اونطوریه منم نباید میزاشتم مادرشوهرم باید به ماهم طلا میداد ...

در آخر به تو میرسه خانم عزیز چی میگی هم وارث شوهرت هستی هم مهریه داری ولی به اون دختر کوفتم نمیرسه پدر مادرش دو دستی تقدیم برادرش کردن

نمیتونی پول زمینو جور کنی بدون شراکت برا خودتون بردارین

ببین میتونیم ولی ساختش طول میکشه

بقران مجید الان یه نیسان یخچالی خریدیم پدرشوهرم دعوت کرد نزاشت شوهرم بار ببره خودش رفته شرکت استخدام شده میگه من برم جا بیفتم بعد تو برو

بخدا دارم دیوونه میشم

اصلا هیچ حقی ما نداریم تو زندگی بعد برا دختره میخوان اینکارو کنن اصابم خورد میشه

چون ما دونتمونم شاغلیم با شوهرم فقط دلمو به این خوش کردم ماشین به اسم شوهرمه

از حسودی نمیزارن بره کار کنه چون میدونن مستقل میشیم نیریم ازینجا

ببین نیستنم من طلاهامو با ماشین زیر پامو فروختم باز میان میگن حق خواهرشوهره هم هستم من موندم چرا همه ضدعروس شدن

اره خب میگم نصف گذاشتیم پس باید نصف اونی که مادرشوهرم گذاشته رو بده شوهرم دیگه ولی نداده که یعنی فقط ...

عزیزم تابه جایی حق داری،ولی نمیتونی بگی پولی که مادرشوهرم گذاشته باید بده به شوهرم،خداوکیلی انصافت کجا رفته!!!!!!!

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
اره خب میگم نصف گذاشتیم پس باید نصف اونی که مادرشوهرم گذاشته رو بده شوهرم دیگه ولی نداده که یعنی فقط ...

هم به دخترش باید میداد هم به پسرش نه که همه داده به پسزش تو بهش وصله حسود بودن میچسبونی خودت باشی چه حالی میشی پدر مادرت هر چی دارن بدن به پسرشون

عزیزم حالا از راه نرسیده اینقدر اعصاب خودتو خورد نکن

شاید پدر مادره میخوان از سهم خودشون به دختره هم بدن

خب دخترم از سهم پدر مادر حق داره

اگر از سهم همسرت خواستن بدن بعد وارد عمل شو

گیر وگور شهرداری و فضا سبز و برو کف و ناحیهو .... همیشه هست ربطی به شخصی نداره

مامان دوتا گل پسر

ببین میتونیم ولی ساختش طول میکشه بقران مجید الان یه نیسان یخچالی خریدیم پدرشوهرم دعوت کرد نزاشت شوهر ...

کسی ضدعروس نیست خوب شماکه اندازه پولتون،دارید مغازه و واحد برمیدارید،اونام اختیار اموالشون دارن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم تابه جایی حق داری،ولی نمیتونی بگی پولی که مادرشوهرم گذاشته باید بده به شوهرم،خداوکیلی انصافت ک ...

وای عزیزم ببخشید ولی خیلی خنگی (باشوخی گفتم ناراحت نشی )

ببین تو میگی چون طلای مادرشوهرمه پس خواهرشوهرم میتونه یه واحد بزنه به اسم خودش ، میگم پس به دخترش میده پسرش چرا طلاهاشو گذاشت توی زمین میتونست نژاره

ولش کن منظورمو نفهمیدی

انصاف تو کجا رفته ؟! این زمینو دارم از گلوی خودمو زندگیم میبرم میخوام بسازم

تو خودت تصور کن یه لحظه اگه هم باشگاهی باشه نصفش باید برای ما باشه چون زمینو نصف ب نصف خریدیم قرارنیست بدون اطلاع ما بدن به کسی از سهم خودشون بدن یا خونه ی خودشونو بدن این زمین برای ماست نصفش

ی کاری میتونی بکنی

ب شوهرت بگو باشگاه هم زدی بنام اجاره نشین بیاد اونجا بشینه وسایل با خودش مربی گری کنه ولی باشگاهو بنامش نزنین اینطوری بگی فک نکنم بیاد کلی هزینه وسایل و تجهیزات باید بکنه

در آخر به تو میرسه خانم عزیز چی میگی هم وارث شوهرت هستی هم مهریه داری ولی به اون دختر کوفتم نمیرسه پ ...

ببین چرا کوفتم نمیرسه این خونه ای که هستیم رو قرار نیست بفروشن

من اصلا به ارث فکر نمیکنم به اندازه ی کافی داریم که به اینا فکر نکنم تداشتمم فکر نمیکردم

من دارم میگم این خونه رو ما میخوایم بسازیم 😂 دوست ندارم کسی توی ساختش نظر بده و فلان من برنامه های دیگه ای داشتم

بره باباش یه جای دیکه براش باشکاه بزنه اینجا نزنه