2777
2789

پلتفرم 1 خیلی قشنگه اما اگه میخای ببینی تنها ببین یا با کسی ببین که خیلی باهاش حس راحتی میکنی

با پدر مادر یا بچه نگاه نکن چون بسیار بسیار صحنه های خشنی داره

فیلم یک مکان ساکت هم قشنگه اما هیجانیه فک نکنم بشه گفت بهش ترسناک اما من که خیلی خوشم اومد ازش

قطار بوسان هم قشنگه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بشدت ترسناک درباره قتل های سریالی و عجیب مثبت30سال😂

وای من عاشق فیلمای قاتلی و ادم خواری ام😅

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه ترسناک ۱۸باشه.

چرا میخای به بچه ۱۰ ساله فیلمی نشون بدی که مناسب سنش نیست؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

وای من عاشق فیلمای قاتلی و ادم خواری ام😅

اتفاقا قاتل اصلا بعد کشتن گوشت اونارو میاره خونه و خیلی شیک و مجلسی میپزه میخوره تازه دوستاش که پلیس جنایی هستن هم دعوت میکنه😂

غرق شوی میمیری چه در دریا چه در رویا 

اتفاقا قاتل اصلا بعد کشتن گوشت اونارو میاره خونه و خیلی شیک و مجلسی میپزه میخوره تازه دوستاش که پلیس ...

وای اخجون😂

نه ترسناک ۱۸باشه.

عزیزم نمیدونم خودت چند سالته ولی بیشتر فیلم های ترسناکی که دوستان دارن معرفی میکنن برای بچه ها مناسب نیستن و به شدت توی روحیشون تاثیر میزاره به جاش یه فیلم هایی انتخاب کن که خشن طور نباشه

به فکر بچه ها باش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزم نمیدونم خودت چند سالته ولی بیشتر فیلم های ترسناکی که دوستان دارن معرفی میکنن برای بچه ها مناسب ...

تو گوشی نگاه میکنم

لااقل به خوابم که می آیی با آغوشت بیا

نه ترسناک ۱۸باشه.

می خوای با بچه ببینی

مطمئنی معزت سالمه

تو خودت فیلم وحشتی😠

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن