2777
2789
عنوان

میشه بیاید دخترم تب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 30 پست
گلم هر کس که به بچش شیر خشک میده از دل خوشش نیست که من شیر خودمم میدم ولی شیرم به حدی کمه که اصلا ای ...

اگه دوتاشو بخوره که عالیه...

شایدم مریض نشده

پس ببرش دکتر شاید دندون میخواد دربیاره شاید شیر خشک نساخته بهش

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

ما که از روزی بوده دکترهای متخصص وفوق تخصص اینو بهمون گفتن وبه نظرم درسته دیگه نمیدونم عزیزم

حالا بعضیا واقعا خب نمی تونند به بچه شیر بدن اون بحثش جداست مثه دوست من از اول بنده خدا شیر نداشت. بچه شم زود به زود مریض میشد. می گفت از بس مریض میشه شبا هی پامیشم چک میکنم ببینم تب نداره. ولی خب دیگه این حقیقته هیچی شیر مادر نمیشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دراه نگرفتم آره تب داره میگم دیگه دیروز و دیشب فقط سرش بود الان بدنش هم یکم داغه

خب درجه بذار. تب دندونی اونقدر شدید نمیشه یه مقدار سرشون گرم میشه فقط اگع زیاده که مریض شده

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

حالا بعضیا واقعا خب نمی تونند به بچه شیر بدن اون بحثش جداست مثه دوست من از اول بنده خدا شیر نداشت. ب ...

اره مثل جاری من توده چرکی تو سینه ش درامد وچرک همراه شیرش درمی آمد خو طفلک مقصر نبود

ولی بچه دومش کامل شیر خودشو داد..

در مواردی دیگه آدم مجبور هست

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

گلم هر کس که به بچش شیر خشک میده از دل خوشش نیست که من شیر خودمم میدم ولی شیرم به حدی کمه که اصلا ای ...

کار خوبی میکنی عزیزم. من خودم فقط شیر خودم رو می دادم واقعا از پا افتادم. وقتی ادم ضعیفه یا شیرش کمه که نباید خودش رو از بین ببره. منم اگه برگردم عقب حتما کمکی میدم.

حالا بعضیا واقعا خب نمی تونند به بچه شیر بدن اون بحثش جداست مثه دوست من از اول بنده خدا شیر نداشت. ب ...

دقیقا منم همینطورم الان

یه مدت شیرم بیشتر شده بود ولی آبکی بود شیر خشک ندادم دخترن از همون موقع مریض شد

دقیقا منم همینطورم الان یه مدت شیرم بیشتر شده بود ولی آبکی بود شیر خشک ندادم دخترن از همون موقع مریض ...

خودت چیزهای مقوی بخور. شیرت چرب شه.

کار خوبی میکنی عزیزم. من خودم فقط شیر خودم رو می دادم واقعا از پا افتادم. وقتی ادم ضعیفه یا شیرش کمه ...

من برای پسرم چون شیرم هم زیاد بود هم خیلی چرب بود اصلا نیازی به شیر خشک نداشت و فقط و فقط شیر خودمو خورد تا یکسال نیمگی

الان برای این شیرم کمه و خوب مجبورم نمیشه که بچه گشنگی بکشه

من برای پسرم چون شیرم هم زیاد بود هم خیلی چرب بود اصلا نیازی به شیر خشک نداشت و فقط و فقط شیر خودمو ...

آره درسته. کار خوبی میکنی. اون خانم هم حالت کلی گفت. شرایط شما رو نمی دونست.ناراحت نشو

فایده نداره هر چی میخورم انگار نه انگار

بچه هات چند وقت فاصله دارن؟

آره درسته. کار خوبی میکنی. اون خانم هم حالت کلی گفت. شرایط شما رو نمی دونست.ناراحت نشو

چون من توی بارداری نشکری کردم برای همین خیلی خیلی ناراحتم که شیر ندارم همش فک میکنم به خاطر اون ناشکری که کردمه

برای همین ناراحت میشم هر بار شیر خشک میدم دخترم اشکم درمیاد که چرا شیرم کمه

چون من توی بارداری نشکری کردم برای همین خیلی خیلی ناراحتم که شیر ندارم همش فک میکنم به خاطر اون ناشک ...

نه بابا غصه نخور. شیر حرص و حوش از همه چی بدتره

دوسال و یکماه وقتی پسرم یکسال و ۴ ماهش بود فهمیدم حاملم

همونه پس عزیزم. بدنت ضعیفه. به خودت برس. من بچه هام دو سال و یازده ماه فاصله دارن. سر دومی خیلی ضعیف شدم. نگو فایده نداره. همونطور ادامع بده. خودت رو تقویت کن. شیره انگور بخور. گوشت شیشه ای درست کن آبگوشت و سوپ شیر رو زیاد میکنه. حتی شیرتم زیاد نشد حداقل خودت یکم جون میگیری. من خودم بعد دنیا اومدن دختر دومیم همش مریض بودم. چون کلا هم لاغر و ضعیف بودم دیگع بعدش بدتر شدم. مشکل معده پیدا کردم از همونموقع. الانم درگیرم. مواظب سلامتی خودت باش🌹