2777
2789
عنوان

لطفاً به کسی پیشنهاد بچه دار شدن ندید و تو زندگی کسی دخالت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 22 پست
اگر اشتباه نکنم اره خودش بود یادمه یه تاپیک زده بود رفته پر بازدید فک کنم اونجا فهمیدم

چرا چرت و پرت میگی عوضی من کی همچین چیزی گفتم کجا من پربازدید رفتم ؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

والا مردم دیگه همه عاقل شدن

من ندیدم کسی پیشنهاد بچه بده اکثرا پیشنهاد میدن بچه نیار

خواهر شما هم خودش خیلی بی سیاسته یا می خوای زندگی کنی مسائل زندگیت و اینطرف اونطرف نگو همه بهت نظر بدن

یا طلاق بگیر برگرد

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که فرهنگ رسانی میکنی خوبه ...ولی اگر از اون دسته آدمهایی هستی که مشکلات روگردن این و اون بندازی این بحثش جداست ...دوست عزیز مردم بر اساس تجربه ی خودشون میگن ...شنونده باید تجزیه وتحلیل کنه .این موضوع یه بحث شخصیه آیا به درد زندگی من میخوره یا نه ..

بعدا هر کسی که اجازه نباید داد دخالت کنه

چرا چرت و پرت میگی عوضی من کی همچین چیزی گفتم کجا من پربازدید رفتم ؟

عوضی خودتی بی ادب من پرسیدم ازت نگفتم که تو بودی

پس حتما سلنیتا ۵ بوده

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

والا مردم دیگه همه عاقل شدن من ندیدم کسی پیشنهاد بچه بده اکثرا پیشنهاد میدن بچه نیار خواهر شما هم خو ...

اینکه پیشنهاد میدن بچه نیار به اندازه ی اینکه بگن بچه بیار زشته جفتش سر تو زندگی مردم کردنه هر کی صلاح زندگی خودش رو بهتر میدونه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عوضی خودتی بی ادب من پرسیدم ازت نگفتم که تو بودی پس حتما سلنیتا ۵ بوده

خیلی بیخود میکنی به بقیه میگی آره خودش بود بیا برو بگرد ببین من کی همچین تاپیکی زدم ؟

از اون گذشته بیجا میکنی اینو تو این تاپیک میگی بقیه بی دلیل ناله نفرین میکنن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

سالهاست همه به من و همسرم میگن ولی ما گوش نمیدیم

فقط یه بچه داریم که ۲۰ سالشه

هرکی هرچی میگفت ما به روی خودمون نمیاوردیم،میرفتن به دخترم میگفتن به پدر مادرت بگو برات خواهر یا برادر بیارن

دخترم با اونکه کوچیک بود میگفت من نباید تو کار پدر و مادرم دخالت کنم من کوچولو هستم اونا بزرگن حتما بهتر میدونن چیکار کنن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
خیلی بیخود میکنی به بقیه میگی آره خودش بود بیا برو بگرد ببین من کی همچین تاپیکی زدم ؟از اون گذشته بی ...

گفتم فک کنم . بی ادب توام آن شدی جواب ندادی حواب بقیه رو دادی دیگه فک کردن سکوت کردی خودتی

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️