2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مرتب پیش شوهرم حرف میزنه

401 بازدید | 23 پست

و میدونه از بین بچههاش مهربون ترین و دلسوزه

دیروز گفته بچه خواهرت تو خونه خسته شده و باباش که نیست بهانه گیره و.. مرتب خواهر کوچیکشو که تازه دنیا اومده کتک میزنه از حسادت بچگانه(توجهها هنوزم سمتشن اما حسودیش میشه به نوزاد) پدرشم راه دوره کارش دریابانی

نمیدونم چیاگفته دیشب شوهرم کفت بریم دنبالش ببریمش پارک و..؟

منم گفتم مشکلی نیست فقط زنگ بزن اجازشو از خواهرت یا دامادتون بگیر

اینم زنگ زد خواهره گفد بعدا زنگ میزنم و نزد، بعد

وای ول کن هنوز اون حرف خواهر شوهر رو تو حضم نکردی هر چی میشه برمیگردی به این موضوع

دغدغه حدید تولید کن برا خودت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بعد من بهش گفتم بخاطر این گفتم زنگ بزن از خواهرت بپرس

چون یبار چندماه پیش من وسط گریه های بچش گفتم زندایی گریه نکن بریم پارک

خواهرت گفت باباش خودش میاد میبرتش

چرا واقعا مادرشوهرم فقط ب شوهرم این حرفارو میزنه؟

نمیگه شاید کنف بشه جلو خواهره؟ مثلا اومده محبت کنه باز محل نداده

ب شوهرمم گفتم بچه مسئولیت داره درخضور مادرش یا پدرش اوکی ببریمش

اما تنها نه ایا درست گفتم؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد من بهش گفتم بخاطر این گفتم زنگ بزن از خواهرت بپرسچون یبار چندماه پیش من وسط گریه های بچش گفتم زن ...

حق با شما

الان ببری یه خون از دماغش بیاد شما باید جواب پس بدی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بیخیال بابا چه سخت میگیری

به مادرشوهر بگید بچه مسئولیت داره

بعدشم توو این سرما چه پارکی

همه جاهای مسقف هم آلودگی هوا و آنفلوآنزا ...

توو خونه سرگرمش کنه مادربزرگ مهربونش

تموم میشه هر شبی...

مادرشوهرت خودش تاکسی بگیره بره در خونشون و ببردش، چرا شما برین سراغش

ایندفعه ب مادرشوهرت مستقیم بگو اگر دخترت نیاز ب کمک داشت خودش مستقیم میگه لطفا شما از طرف خودت برنامه نریز

بعد من بهش گفتم بخاطر این گفتم زنگ بزن از خواهرت بپرسچون یبار چندماه پیش من وسط گریه های بچش گفتم زن ...

آره

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

حقیقتن خواهرشوهرت زن عاقلیه ....

مادرش هم ازسردلسوزی ی چی میگه و شما باید خوشحال هم باشید که بهشون تعارف میزنید ک کمکش کنید و خودشون قبول نمیکنن ....هم احترام گذاشتی هم اذیت نشدی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بیخیال بابا چه سخت میگیریبه مادرشوهر بگید بچه مسئولیت دارهبعدشم توو این سرما چه پارکیهمه جاهای مسقف ...

اخی غزیزم واقعا خودش محل ب بچه نمیذاره حوصله بچه هم نداره

فقط میاد پیش شوهر من که احساسی، در گوشش میگه اینم دلش میره واس اونا

مسئولیت داره بنظرتوندمن ب شوهرم اگه بار بعد گفت بگم خودت تنها ببر؟ من مسئولیت نمیتونم تقبل کنم؟ یا مادرشم باهاش بیاد؟

دیشب گفتم مادزشم ببریم باهامون

وای مثل مادرشوهر من

سریشه.مظلوم نماعه بدجنسم هست چسب هم هست پرحرفم هست همیشه داستان برای تعریف کردن داره یه کلونی از معضلاته ولی پیرزنه کاریش نمیشه کرد باید باهاش مماشات کرد

نزدیک بود بخاطر حرفایی که از دفترچه ی خودش درآورده بود و به شوهرم زده بود و تلنبار شده بودن تو دل شوهرم من برم پی طلاق

اما وقتی فهمیدن شوخی ندارم و میرم درخواست طلاق میدم همه شون ماستهاشون و کیسه کردن.حالا جرات نداره چیزی بگه چون خونه ش هم که میریم من خودمو برای شوهرم میگیرم که فکر نکنه با هم خوبیم و دوباره شروع کنه.

چقدر سؤال تو ذهنت ، یا چقدر قضیه رو پیچیده کردی .

مادرش یا خواهرش حالا یه درخواستی کردن یا صحبت کردن ولی خب بد نظرشون تغییر کرده داداش ناراحت نیست چون خانواده شو بیشتر از شما میشناسه .

به خاطر خودت میگم هر حرفی رو یا کاری رو بزرگ نکن تو ذهنت هی خود خوری کنی که آخرش چی بشه ؟!!!

چقدر سؤال تو ذهنت ، یا چقدر قضیه رو پیچیده کردی .مادرش یا خواهرش حالا یه درخواستی کردن یا صحبت کردن ...

نه اخه چون یبار قبلا پیشنهادشو دادم خواهره گفت باباش میاد میبرتش

الانم ک شوهرم زنگ زد نمیخوام فکرکنه من گفتم یا پیشنهادشو دوباذه من دادم

ضایس یجورایی، بخاطر این مبگم نظرت چیه؟

چقدر سؤال تو ذهنت ، یا چقدر قضیه رو پیچیده کردی .مادرش یا خواهرش حالا یه درخواستی کردن یا صحبت کردن ...

دقیقا همینه چون قبلاً هم همین تاپیک رو گفته اصل موضوع اینه استاتر ناراحت شده اون دفعه که خواهر شوهرش گفته پدرش میاد میبره حالا هر مسئله ایی میشه برمیگرده به همون و هی بالا و پایین میکنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.