2777
2789
عنوان

شماهم جای من باشین ناراحت میشین

88 بازدید | 9 پست

ب نامزدم دیشب پیام دادم وای خیلی دلم برات تنگ شده و بعدش ی چندتا عکس فرستادم براش

بعدم نوشتم عه فک کنم خوابی شبت بخیر

دو تیک خورده و جواب نداده همچنان

یهویی میبینم تو اینستا داره جواب کامنت های پستشو میده😐

منم بهش گفتم متوجهشدم بیدار بودی ولی جواب ندادی از این ب بعد منم مث خودت باهات رفتار میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره

اره ناراحت میشم حق با توعه

اگه دوس پسرت بود میگفتم با چند نفر همزمانه و مهم نیست کات کن

اما نامزد رسمی ناراحتی داره بیشتر در این مورد فکر کن ببین این ازدواج ختم به خیر میشه یانه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عزیزم خیلی شده ب روش نیارم دیگه تحملم نمیکشه

اتفاقا بیار به روش

اما یک جور دیگه

دیگه بهش پیام نده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دیگه بهش پیام نمیدمزنگ هم زد جواب نمیدم واتساپ روهم پاک کردمهرچقدر پیام بده ی تیک میخوره

میگم با این کارهاذصورت مسیله پاک میشه

یک فکر جدی تر کن

بشین با خودت حساب. و کتاب کن ببین ارزش زندگی داره یا نه

بهذنظرم این رابطه رو یک بار دیگه تجدید نظر کن توش

این هنوز زیر یک سقف نرفته بی توجهی میکنه و از اونور الویتش تو نیستی فردا زیر یک سقف رفتید خیالش ازت راحت شد که زنش هستی و عادت کرد چی