2777
2789
عنوان

برادر شوهرم زنش ب خاطر اندامش طلاق داد

| مشاهده متن کامل بحث + 2246 بازدید | 73 پست
گفت لاغرهلاغری دیگه مشخصه دیگه نگاه نکرده مشکل خودشه وقتی براش مهم بود باید نگاه میکرد چرا تاوان نگا ...

لاغری که بهونه نمیشه برای دادگاه

ایشون دنبال اثبات اینه بگه خانوم تراجنس هست

بنظر من لاغر بهتره بعد زایمان بدن پر و خوشگل میشه اما ادم پر بعد زایمان دچار اصافه وزن میشه

حالا لاغر یا چاق سلیقه شخصی هست

یکی لاغر یکی تو پر وکوتاه و بلند و..... براش مهمه

کسی که براش مهمه با چشم باز باید انتخاب کنه

مردم مسخره طرف نیستن که

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اصلا این که یدفعه یادش افتاده زنش لاغره و هیکلشو دوست نداره بهونه است شاید پسره بخاطر موضوعی پشیمون شده یا دختر دیگه ای رو دیده بعد لاغری زنشو بهونه کرده که طلاقش بده وگرنه خب اولا که همون اول هیکلشو دیده بوده ثانیا خیلیا لاغرن مگه لاغری بده؟خب مرده شعورش نمیرسه که بعضی از دخترا بعد از ازدواج چاق میشن.

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
بنظر من لاغر بهتره بعد زایمان بدن پر و خوشگل میشه اما ادم پر بعد زایمان دچار اصافه وزن میشه

حالا ببینی اونقد جاش شده هی ب من میگفت بلکه چاق شدم بهم گفت برگرد ب زندگیمون🥲🥲🥲میگفت باید دارو بخورم چاق بشم و شد

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

به برادر شوهرت گفتی فلانی چاق شده

نه چیکار دارم دیگ واسه خودش دوس دختر پیدا کرده همه خوشحالن بابتش معلوم نیس کیه ب ماهم نگفتن من از این و اون شنیدم

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

خانمه؟

اره

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ولی به نظرم کسی که تو یه هفته عقد میکنه حقشه

چه خبره یه هفته

یه هفته مگه فرصت برای شناخته ؟ مگه با یه هفته آشنایی میشه در مورد تمام عمر تصمیم گرفت؟ کسی که طرف یه هفته در مورد ازدوووااااجججج!!!! تصمیم میگیره حقشه که همچین بیشعوری گیرش بیاد

اگه دلت برای خودت میسوخت حداقل دو سه ماه وقت میداشتی دو جلسه مشاوره میرفتید میفهمیدی چطور آدمیه

نه که ندیده نشناخته بدون تحقیق و بررسی و تفکر بیای عقد کنی توقع داشته باشی بی وجدان و عوضی نباشه! مگه الکیه!

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ولی به نظرم کسی که تو یه هفته عقد میکنه حقشه چه خبره یه هفتهیه هفته مگه فرصت برای شناخته ؟ مگه با یه ...

دختر خیلی ساده بود خیلیییی

نه واقعا پسره نمیخواد دیگه چیکار میشه کرد

خب نمیخواد باید از اول دقت میکرد چون دقت نکرده بعدا یادش افتاده که دخترو نمیخواد باید تاوان بده مهریه بده هرچند تاوان اصلیشو توی زندگیش به روزگار پس میده

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری