2777
2789
عنوان

طبیعیه نامزدم برا پسرش خرید کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 54 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخواد حساسیت بچه رو نسبت به شما کم کنه

از الان جلوی این حستونو بگیرید اگرنه بازنده ی این رابطه شما خواهید بود.

بدون اشاره به خریدها و رفتارای همسرتون بهش پیشنهاد بدید مشاوره برید

بگید با توجه به وجود بچه بهتره مشاوره بریم تا یاد بگیریم شرایط رو چطور مدیریت کنیم که نه بچه آسیب ببینه نه رابطمون

نه اصلا حق ناراحت شدن ندارید در هر صورتی بچه اون آقا اولویت اون آقاست و شما باید موقع انتخاب ایشون برای ازدواج به این موضوع فکر میکردید ناراحت شدن نداره چون اون بچه پناه اول و آخرش که مامان باباش باشن از هم جدا شدن شما نمیتونی با ناراحت شدن بیجات بازم اونو از باباش دور بکنی لطفا اگه حساسید هر چه سریعتر همه چیز رو تموم کنید تا اون طفل معصوم بیشتر از این آسیب نبینه

نه اصلا حق ناراحت شدن ندارید در هر صورتی بچه اون آقا اولویت اون آقاست و شما باید موقع انتخاب ایشون ب ...

میشه یطرفع قضاوت نکنی؟؟؟با توجه این آقا به بچش مشکلی ندارم .میگم اون روز مختص من بوده خبر مرگ من بحق قرآن اون روز مختص من بود وقت کم بود خریدای من ناقص موند اون روز رو رعایت میکرد

میشه یطرفع قضاوت نکنی؟؟؟با توجه این آقا به بچش مشکلی ندارم .میگم اون روز مختص من بوده خبر مرگ من بحق ...

عزمزمه من قضاوت نکردم شما باید از اول شرایط این آقا رو درک میکردی بعد جواب بله میدادین خریدای عروس رو تو یه روز دیگه هم میشه انجام داد

اونوقت کی برا اون خرید ؟

شریک بودن از همون پولی که واسه من خریدن برا اونم خریدن در حالی که موقع عروسی اون ۱۰۰ گرمطلا براش خریده بودنو برا من ۴۰ گرم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....