2777
2789

شمارشو زدم یه برنامه ای دارم تو اون

متوجه شدم استادمون هست

اما از خط اصلیش که من دارم پیام رو نفرستاده بود😐😐😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دلم یه عشق با یه مرد واقعی میخواد نه یه شوهر که جونش بسته ب مواده هر جا تو هر مکان تو هر زمان تو هر شرایط مواد دستشه،یعنی از خواب بیدار میشه اول کار ناس میزاره تا آپدیت بشه میره دسشویی،بعد مواد میکشه بعد ادامه دست صورتشو میشوره،سیگار میکشه بعد صبحونه میخوره،دوباره مواد

روزت مبارک

اگه زن داره فحش بده

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

روز چی بود

دانشجو

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

تا بچه ها بزرگ نشدن و هنوز نمیفهمم ی حرکتی بزن برای ترکش

بس که هزار چیز مصرف میکنه ترک غیر ممکنه،تا اقدام ب ترک میکنه مثل روانیا میزنه میکُشه منو بچهارو ،خدا لعنتش کنه تا مواد رو میزاره کنار عرق خوردن رو جایگزینش میکنه هزار مدل مواد ناس سیگار قرص الکل بخدا هار شده