2777
2789
عنوان

دختر مو الکی تعطیل کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 149 پست
آموزش و پرورش شکایت کنیدحق ندارن باز کنن مدارس و مهد و ...

نمیدونم کجا باید شکایت بنویسم!!!

غیر انتفاعی هست

کسی میدونه؟!؟!؟

لزومی نداره کل مدرسه باز هست و درست حسابی ام مجازی تدریس نمیکنه میگه اکثرا میان

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه به ما هم معرفی کنید کدوم مقاله علمی گفته مریض ها برن بیمارستان میمیرن؟اگه راسته پس ما هم دیگه ن ...

اینهمه ترخیص موفق و تقدیر رو نمیبینن

بخدا لازم باشه ما هم مادر و پدرامون بیمارستان بستری می کنیم و توو این سالها بارها و بارها جونشون رو نجات دادن.

تموم میشه هر شبی...
میشه به ما هم معرفی کنید کدوم مقاله علمی گفته مریض ها برن بیمارستان میمیرن؟اگه راسته پس ما هم دیگه ن ...

کدوم زبان خارجیت خوبه؟ یه زبانی رو بگو تا بفرستم مقاله اون زبانو. فرانسه انگلیسی ؟

باید به زبان اصلی بخونی. می تونی؟

اولا که مواظب باش به آدمی که هنوز خداروشکر مریض نیست نسبت مریضی ندی که انرژی منفیش برای خودتم میاد خ ...

خب عزیزم شما توهین مستقیم میکنی ایشونم گفت تو خونه نگه دار

مگه میشه قاتل باشن البته قصور پزشکی وکادر درمان هم وجود داره

دور از جون این خانم قاتل هم باشه راز قتلشو به شما نمیگه که اینجور سوالی پرسیدی...

ضمنا من کادر درمان نبود معلوم نبود چه بلایی پارسال سر بچه م میومد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

نمیدونم کجا باید شکایت بنویسم!!!غیر انتفاعی هستکسی میدونه؟!؟!؟لزومی نداره کل مدرسه باز هست و درست حس ...

شماره آموزش و پرورش منطقه تون از ۱۱۸ بگیر

یا استانداری... چون استانداری تعطیلی رو اعلام میکنه و همه موظف هستن اطاعت کنن

تموم میشه هر شبی...
اینهمه ترخیص موفق و تقدیر رو نمیبیننبخدا لازم باشه ما هم مادر و پدرامون بیمارستان بستری می کنیم و تو ...

👏🏻👏🏻

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

اینهمه ترخیص موفق و تقدیر رو نمیبیننبخدا لازم باشه ما هم مادر و پدرامون بیمارستان بستری می کنیم و تو ...

ما می بینیم بی شمار ترخیص موفق رو

اما چون جان انسان مهمه یک دونه فوتی که می بینیم سؤال پیش میاد و درگیرش میشیم. جان یکایک انسان ها اهمیت داره برای ما انسان ها. برای وجدان بیدارمون. چرا باید نیمه پر لیوان رو ببینیم فقط؟ پس اون نیمه خالی رو چی؟ این مورد فرق می کنه بحث انسانه بحث بشریته

ما می بینیم بی شمار ترخیص موفق رواما چون جان انسان مهمه یک دونه فوتی که می بینیم سؤال پیش میاد و درگ ...

بحث فاکتورهای متعدد توو فوت رو چی ؟می بینی؟

من خودم تو دوران کرونا ۵ بار کرونا گرفتم . مگه مردم؟ نه

تموم میشه هر شبی...
دقیقا کاش یه سوزن به خودمون بزنیم یه جوالدوز به بقیه

مثلا من الان پزشکم یا پرستار؟ من یه شهروندم همین. ضرب المثلت هم آخه بیجاست. اینو جایی میگن که هر دو طرف در یک زمینه و یک موضوع و یک روال هستن

بحث فاکتورهای متعدد توو فوت رو چی ؟می بینی؟من خودم تو دوران کرونا ۵ بار کرونا گرفتم . مگه مردم؟ نه

دور از جون زبونم لال به ماها خودمونم می رسه. 5 بار 5 بار کرونا بگیریم مگر تا چقدر دووم میاریم؟

بعدم خودت رو چشم نکن زن حسابی

الحمدلله که سالم و سلامت هستی. حالا من خر شما رو که نچسبیدم من کلی دارم عنوان می کنم