nilishonam مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 267 عنوان ا ا کس و خواستگار قبلی ای که الان تماس میگیره چیه😶‼️ 159 بازدید | 15 پست چندلحظه پیش تماس گرفت و من هم از خواب پریدم از اخرین تماسشپن حدودا دو سه هفته میگذره و الان یهویی هشت صبح اخه دلیلش چیه نمیتونم تماس بگیرم یچیزی مانع میشه از طرفیم باید بدونم بنظرتون چه دلیلی داره دیروز | 08:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شبآویز عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 677 هیچیدیده بهتر گیرش نیومده برگشته آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
پرنسس68بدشانس عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 10553 انسان عاقل قبل از ساعت 10صبح زنگ نمیزنه باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️🩹بازدلم❤️🩹بازدلم❤️🩹دل♥️بشود🥲
nilishonam مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 267 هیچیدیده بهتر گیرش نیومده برگشته اخه ۸صبببمگه کله پزیه من استرس گرفتم میگم نکنه اتفاقی پیش اومده بنظرتون همینه ینی
nilishonam مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 267 انسان عاقل قبل از ساعت 10صبح زنگ نمیزنه دقیقا من از خواب پریذم و الان با استرس زیادم هرچند ایشون زیاذ عاقل نیس اما اخه چرا این ساعت زنگ زده یعنی اتفاقی افتاده بعد اینهمه وقت این ساعت
شبآویز عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 677 اخه ۸صبببمگه کله پزیه من استرس گرفتم میگم نکنه اتفاقی پیش اومده بنظرتون همینه ینی خیالت راحت باشه اکس ادم هیچ کار ضروری ندارهخودتم بدت نمیاد زنگ بزنی ظاهرا😬 آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
پرنسس68بدشانس عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 10553 دقیقا من از خواب پریذم و الان با استرس زیادم هرچند ایشون زیاذ عاقل نیس اما اخه چرا این ساعت زنگ زده ... نه کسخله فقط خطتو عوض کن باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️🩹بازدلم❤️🩹بازدلم❤️🩹دل♥️بشود🥲
nilishonam مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 267 خیالت راحت باشه اکس ادم هیچ کار ضروری ندارهخودتم بدت نمیاد زنگ بزنی ظاهرا😬 خیلی منتظر تماسش بودم حقیقتا اما الان شمارشو دیدم باز حس بد گرفتم و دلم میخواد بره اما الان فقط حس کنجکاویمه که دلیل زنگو بدونم اونم تو این ساعتاز طرفی اگر هم واقعا بی دلیل باشه و من تماس بگیرم چیکارکنمموندم بخدا
nilishonam مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 267 تماس نگیر کاری داشت خودش دوباره تماس میگیره اخه واقعا حس کنجکاویمو نمیتونم سرکوب کنم میخام علت زنگو اونم این ساعت بدونمبنظرتون تا یکی دوساعت دیگه اگر تماسی نگرفت خودم پیگیر بشم؟حداقل اینجوری هزارتا سوال تو ذهنم نمیمونه اخه ادمی نیست بی دلیل بعد اینهمه وقت اینجور پیداشه
شبآویز عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 677 خیلی منتظر تماسش بودم حقیقتا اما الان شمارشو دیدم باز حس بد گرفتم و دلم میخواد بره اما الان فقط حس ک ... زنگ نزنچیزی که تموم شده تمومه آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
nilishonam مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 267 زنگ نزنچیزی که تموم شده تمومه یعنی شما میگی این حرکتو زده که من برم سمتش تماس بگیرم باز فقط؟
mahgooll عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 15671 اخه واقعا حس کنجکاویمو نمیتونم سرکوب کنم میخام علت زنگو اونم این ساعت بدونمبنظرتون تا یکی دوساعت دیگ ... میخواد ارتباط دوباره بگیره و میخواد بگه اشتباهی دستم خورده خودت رو کوچیک نکن به هیچ عنوان بهش زنگ نزن
شبآویز عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 677 یعنی شما میگی این حرکتو زده که من برم سمتش تماس بگیرم باز فقط؟ دقیقاو اگر برگردی و دوباره چیزی بشه کاسه کوزه ها سر تو میشکنهاگر کاری داشته باشه مهم باشه خودش پیگیر میشه آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
nilishonam مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 267 میخواد ارتباط دوباره بگیره و میخواد بگه اشتباهی دستم خورده خودت رو کوچیک نکن به هیچ عنوان بهش زنگ نز ... اخه میدونین از تماس قبلیش که دست رد بع سینش زدم دید هیچ راهی نداره رفت که رفت الانم با شناخت ۲سالم اینچیزارو بهونه نمیکنه یچیزی پیش اومده که زنگ زدهزنگ بزنم و اگر متوجه شم کاری نداشته تلفنو قطع کنم و دیگه جوابشو ندمم خودمو کوچیک کردنه؟واقعا فوضولیم گل کرده الان😂🤕