2777
2789
عنوان

از نظرتون دنیاتون چطور داره میگذره

104 بازدید | 15 پست

از زندگی راضی هستین

منکه نه زیاد

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

نه تو زمان و مکان مناسبی به دنیا نیومدم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مزخرف 🦦

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

اگه خدا سلامتی کامل بهم بده خیلی هم خوبه ....البته الان هم خوبه ها ،شکرش را هر لحظه به جا میارم ولی دلم میخواد مثل عموم مردم سلامت و عادی باشم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه تو زمان و مکان مناسبی به دنیا نیومدم

من شنیدم تو دنیای ذر یا شاید یه اسم دیگه ای داشت اونجا فقط روح بودیم خودمون اینجامونو انتخاب کردیم که با همچین ادمایی زندگی کنیم

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

من شنیدم تو دنیای ذر یا شاید یه اسم دیگه ای داشت اونجا فقط روح بودیم خودمون اینجامونو انتخاب کردیم ک ...

اگه اینجور باشه ری دم تو انتخابم البته خانواده خوبیو انتخاب کردم ولی مکان و زمان اشتباه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خداروشکر بله راضیم. به چیزایی که خواستیم با تلاش رسیدیم.. تو نقطه امن زندگیم.

خیلی هم عالی همیشه خوشحال بمونید

اگه خدا سلامتی کامل بهم بده خیلی هم خوبه ....البته الان هم خوبه ها ،شکرش را هر لحظه به جا میارم ولی ...

آره درسته آدم سالم باشه همه چی داره

آره درسته آدم سالم باشه همه چی داره

اره بخدا بزرگترین نعمت خداست که ای کاش همه نصیبشون بشه و خدا من و همه مریض هارو هم شفا بده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....