2777
2789
عنوان

کسی از شغل نیروی انتظامی خبر داره سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 40 پست
جامعه طوری شده سپاه و بسیجی ها رو دشمن میدوننالبته شهادت که لیاقت میخواد

بنظرتون حقوق سرهنگ سپاهی چقدر میتونه باشه

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حقوقش کمه نیروی انتظامی هم خیالت راحت

میدونم ولی یه کم از معلمان بیشتره .وام مسکن و خودرو هم دارند .ما نداریم

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

نه

چرا.شغل دوم رو بفهمن بشدت گیر میدن ..دیگه از رو باد شکم نمیگم توخانواده چنتاداریم

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
سلام و وقت بخیربستگی به جایگاه داره

من چنتا سوال دارم ممنون میشم اگر میدونید جواب بدید

شخصی توی کانال های خبری چند سال پیش ۸ الی ۱۰ سال پیش ازش به عنوان سرگرد پاسدار و فرمانده بسیج و ... اسم برده شده

ولی توی گوگل بجز این دو خبر هیچ عکس و اسم و اطلاعات دیگه ای مربوط به جایگاه و شغلش و اسمش نیست

بنظرتون الان همچنان در سپاه هست؟

و اینکه آیا ممکنه کسی هم استاد دانشگاه باشه هم سرهنگ سپاهی؟ تداخل و مشکل ندارن؟ و اینکه به من گفت در ماه یک هفته شیفت هستم اما نگفت برای چه کاری

میتونه مربوط به همین ارگان باشع؟

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

میدونم ولی یه کم از معلمان بیشتره .وام مسکن و خودرو هم دارند .ما نداریم

والا ما شوهرمون ۱۵ سال انتظامی هست وام خودرو ندیدیم وام مسکن هم از اول از رو حقوق کم میشه در واقع پول خودشون بهشون داده میشه.... چی بگم که شما باور نمیکنید

والا ما شوهرمون ۱۵ سال انتظامی هست وام خودرو ندیدیم وام مسکن هم از اول از رو حقوق کم میشه در واقع پو ...

من با بچه های انتظامی بودم .خودرو شاید من اشتباه کردم اما مسکن را خودتون میگید .به معلما همین هم نمیدن فقط یک وام قرعه کشی داره اونم ۱۰۰تومن

بهر حال من نگفتم انتظامی زیاده ولی یه کم بهتره از معلما

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

من با بچه های انتظامی بودم .خودرو شاید من اشتباه کردم اما مسکن را خودتون میگید .به معلما همین هم نمی ...

سه سال مرز جون کف دست درگیری با اشرار سرقت مسلحانه و هزار درد و استرس بدون تعطیلی حتی تو تاسوعا عاشورا عید جمعه و هر روز و هر ثانیه چشم به راه . کاش متوجه بشید چی میگم

موفق باشید

سه سال مرز جون کف دست درگیری با اشرار سرقت مسلحانه و هزار درد و استرس بدون تعطیلی حتی تو تاسوعا عاشو ...

خواهر من فقط از لحاظ حقوق گفتم .این چیزهایی که میگی من تو بینشون بودم خصوصا مرزبانی .و حقشون خیلی باید بیشتر از این حقوقها باشه ولی چیزی که هست را دارم میگم