2777
2789
عنوان

خانوما به دادم برسید

772 بازدید | 39 پست

من۲۱سالمه یه دختر دوساله نیمه دارم شوهرم دست بزن داره هروقت ک کوچکترین بحثی بشه به تمام فامیل من پدرم مادرم فش ناموسی میده خودم رو میزنه جلو چشم بچم هزار بار تا بحال با هیروشیما ک بگین تلاش کردم درست بشه نشده محبت کردم نشده قهر کردم رفتم اومدن برگردوندن بازم چند روز خوب بود باز شروع کرده دیگ به گلوم رسیده فشهاش و رفتارهای الان دارم وسایلم رو جمع میکنم برم خونه پدرم ک تو یه منطقه ایم وهمساییه اییم نگرانم فقط بچم رو ازم بگیره همیشه با بچه تهدیدم میکنه میگه خودت برو بچه رو حق نداری ببری وگرنه میام پدرت رو میکشم چیکارکنم آخه من

زود ازدواج کردی هیچ

خیلی زود هم پای ی بچه رو ب این دنیای نامرد باز کردی

چرااااآخه

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه رو با خودت نبر

فقططططط داره با بچه تحت فشار میذارتت

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

به نظرتون من دارم در حق دخترم کوتاهی میکنم بخدا خیلی زجر کشیدم خیلی خورد شدم به روم نیاوردم جلو بچه چندباری منو زده دخترم بهش میگفت بابا چرا مامانم رو زدی احساس میکنم دخترمم عصبی شده نمیدونم چه کاری بکنم چون شوهرم به شدت عصبی و سختگیر دارم دیونه میشم

زود ازدواج کردی هیچخیلی زود هم پای ی بچه رو ب این دنیای نامرد باز کردیچرااااآخه

اخه قبل بچه اینجوری نبوده اصلا از ۴۰روزگی دخترم شروع کرد زدنش رو عاشق دخترمه