2777
2789

اگه مثل شوهر من ده روز ده روز خوابیده بود تو خونه پای گوشی مثل جنازه حمومم بزور میرفت مسواک که اصلا چه میکردید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی ازتایپکت تلنگرخوبی بود انشالله همسرشمازودتربره سرکار

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اتفاقا الان داشتم تودلم قربون صدقه شوهرم میرفتم،دوروز هست پشت هم شیفت شبه ،دیروزصبح ازشیفت ک اومد اصلا نخابید با اینکه کلی خسته و بی خواب بود،رفتیم مهمونی بعد دوباره هممون رفتیم بیرون ساعت۲رسیدیم خونه،دیگ تا بخابه شد ۳،فک کن تو ۴۸ساعت،فقط ۴ساعت بخابی،اونم با بدنی خسته و ...

الان ک بیدارش کرده بودم ک بره سرکار،طفلی نمیتونس پاشه چشاش بسته بود اصلا دلم ریش شد،بزور پاشدو رف،ن صبونه میخوره ن چیزی.اونقد خابش میومد ک صورتشم نشست....خدا پشت و پناه مردامون باشه،الهی ک همه مردا بتونن نیازهای خودشون،خانوادشونو تامین کنن و پیش خانوادشون شرمنده نشن،مردایی هم ک کارنمیکنن الهی ک کار خوبی پیدا کنن و مشغول شن.این روزا هوای مردامونو داشته باشیم،گرونیه هرچقدر تلاش میکنن واقعا نمیتونن ی چندرغاز پس انداز کنن.ب حدی کافی مشکلات،فکر دارن چ بسا ک پشتشون باشیمو ارامش یدیم بهشون🥲🥲

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

حالا شوهر من ۶صبح میره تا۱۱شبمنم هی غر میزنم تو چرا هیچ وقت نیستی

تنش سالم باشه

بخوابن تو خونه بدتره

به همچی گیر میدن اینو نخر اونو نخر رب کم بریز آب کم مصرف کن بخاری ایطور کن