2777
2789

من حدود ۴ ماهه تو این سایت عضومـ

تا به الان به هیچ کس پیشنهاد ندادم.

چندین مورد درخواست داشتم رد کردمـ

در تاپیک های جنسیتی اصلأ شرکت نکردمـ .

با هیچکس بحث نداشتمـ . مگر کسی بحث کرده محترمانه جوابشو دادمـ .

سعی کردمـ ...

اگر کسی غیر این موارد رو ثابت کنه من همین الان درخواست تعلیق میدمـ .

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما یا تاپیک نزن یا میزنی نظر مخالف رو بشنو

تو تاپیک قبلی هم به یه خانم توهین کردی بعد قفل کردی تاپیک رو

اول یاد بگیر باید با خانم ها چجوری رفتار کنی بعد بیا اعتراض کن

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

وا چرا شبیه تاپیک مردم تاپیک میزنی☹️

میخوایمـ ثابت شده که حضور مردان در سایت هیچ نوع موردی نداره !.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

داداش همین الان به من درخواست دادی که!

😂😂😂😂

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

شما یا تاپیک نزن یا میزنی نظر مخالف رو بشنو تو تاپیک قبلی هم به یه خانم توهین کردی بعد قفل کردی تاپی ...

توهین نکردمـ . طوریکه لیاقتشون بود جوابشونو گرفتند.!

امثال من که سالهاست اینجام کاری با حضور کسی ندارم

درخواست های دوستی رو حتی رد نمیکنم نگاهم نمیکنم کیه

اینجا هم یه جامعه اس دلیلی نمیبینم جنسیتی باشه

قدیم هم آقایون بودن

حتی مدیر سایق که بسیار کاربرها دوستش داشتند و شخصا در مشکلات سایت به کاربرها کمک میکرد آقا بودن آقای پرویز زاهد

توهین نکردمـ . طوریکه لیاقتشون بود جوابشونو گرفتند.!

همون دیگه شما هنوز متوجه نیستید نباید با خانم ها با این ادبیات حرف بزنی بعد میگی ما باهاتون مشکل داریم این همه اقا چرا اونا از این تاپیکا نمیزنن؟با اونا مشکل نداریم؟