2777
2789
عنوان

سلام بچه اا انفوللنزای شدید گرفتم ببنید مادر شوهر چیکارکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 35 پست
خب چ ربطی داره به اونااونا برات اصلا شام نفرستادن که بخوای زنگ بزنی بگی مگه من ازتون شام خواستمشما ب ...

شوهرم انقد وابسته خانوادشه من سه روز خونه مامانم مریض بودم یه زنگ نزد بعدش اومد دنبالم میگه جات خوب دیگه اومدیم خونه مریض بودم هنوز سر اینکه چرا کره بادوم زمینی خریدی با من قهر کرده من دردم یکی دوتا نیست حتی یک لیوان ابم دستم نداد از خدا میخوام به حق شش ماهش شوهرم به دردی مبتلا بشه که علاجی نداشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرنکن عزیزم الانم خودت وسبک نکن به مادرشوهرت زنک بزن حتما باهمسرت برخوردکن

همسرم اصلا براش مهم نیست من مریضم من گشنمه دارم سکته میکنم اوایل ازدواج بیشتر غصه میخوردم ولی الان بهش فقط کم محلی میکنم همین

همسرم اصلا براش مهم نیست من مریضم من گشنمه دارم سکته میکنم اوایل ازدواج بیشتر غصه میخوردم ولی الان ب ...

خوب تقصیرخودته روپاخودت باش اون رفت بیرون زنگ بزن برات غذابیارن .تاسوپرمیتونی بری برو براخودت ابمیوه اینابگیرخودت به خودت ارزش قایل شو

به مادرشوهرت ربطی نداره

شوهرت بیشعوره

اولا که تنها رفته مهمونی . میتونست صبر کنه خوب شی همگی با هم برید

دوما میتونست مدیریت کنه یا به مادرش بگه برای خانومم غذا بده من تنهایی از گلوم پایین نمیره . یا اون غذا رو میداد شما میگفت برای شما آورده و فرداش خودش غذا سفارش میداد

یا در نهایت شام نمیخورد میومد خونه از بیرون سفارش میدادین یا خودش غذا میپخت

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

به مادرشوهرت ربطی ندارهشوهرت بیشعوره اولا که تنها رفته مهمونی . میتونست صبر کنه خوب شی همگی با هم بر ...

چی بگم والا صد در صد که شوهرم مقصره دارم میترکم از این همه بی توجهی مثل زنا فقط قهر میکنه همین

چی بگم والا صد در صد که شوهرم مقصره دارم میترکم از این همه بی توجهی مثل زنا فقط قهر میکنه همین

به مادرشوهرت زنگ بزنی گل به خودی زدی . اونم سه چهار تا

قشنگ خودتو حقیر میکنی

مگه شوهرت مریض نمیشه ؟

ربات که نیست

همون موقع تلافی کن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩