2777
2789
عنوان

از ته دل نیازمند دعاهاتون هستم

99 بازدید | 15 پست

دیگه کشش ندارم ،دعا کنید خدا صدامو بشنوه ،منو ببینه دعا کنید وضعیت پدرم درست بشه ،یا خوب بشه یا عاقبت بخیر دیگه نمیتونم دست تنها ترو خشکش کنم بریدم کمکی ندارم خدایا منو ک نمیبینی صدامو ک نمیشنوی بحق دعای بندگان صالحت ،نجاتم بده 😭😭😭😭😭😭

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزمپدرت چه مشکلی دارند؟

نزدیک دو ساله زمین گیر مطلقه هیچ کمکی ای ندارم فقط خودم مراقبشم بریدم خستم روح و جسمم داغونه دعا کنید عاقبت بخیر بشه

نزدیک دو ساله زمین گیر مطلقه هیچ کمکی ای ندارم فقط خودم مراقبشم بریدم خستم روح و جسمم داغون ...

وای عزیزم چقدر ثواب داری میکنی ان شاالله ذخیره ی آخرتت بشه و به زودی خدا هم شما هم پدرت رو نجات بده هروزش کفاره ی گناه برا پدرت و اجرو ثواب بینهایت برای شماست ولی میدونم خیلی سخته خدا کمکت کنه مشکلت حل شه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
وای عزیزم چقدر ثواب داری میکنی ان شاالله ذخیره ی آخرتت بشه و به زودی خدا هم شما هم پدرت رو نجات بده ...

دعام کن اگه وقت رفتنش نیست ،لا اقل خدا صبر و طاقت و تحمل منو زیاد کنه 😭😭😭😭

دعام کن اگه وقت رفتنش نیست ،لا اقل خدا صبر و طاقت و تحمل منو زیاد کنه 😭😭😭😭

عزیزم من که این زندگی رو دیدم یه مشکلی حل میشه یکی ذیگه جایگزینش میشه ان شاالله خدا بهت صبر بده با مصلحت خودش یکی از دو شفای پرت رو عطا کنه که مرگ عم واقعا شفاس

به دلم افتاد خیلی نمونده راحت میشی یه نی نی خوشکل خدا بهت میده بعد پدر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من که این زندگی رو دیدم یه مشکلی حل میشه یکی ذیگه جایگزینش میشه ان شاالله خدا بهت صبر بده با م ...

پدرم جونمه ،خیلی دوستش دارم اما واقعا دیگه توانی برام نمونده ،چقدر دلم میخواد برم جایی ک هیچ کس نباشه و بلند بلند گریه کنم و داد بزنم ،تو یه بلاتکلیفی بزرگم ،تموم روح و جسمم درد میکنه نمیدونم من کم طاقت شدم یا مشکلاتم طاقت فرسا شدن ،نی نی با وجود همسری ک دارم بعید میدونم ،همه ی زندگیم درد میکنه 😔😭

پدرم جونمه ،خیلی دوستش دارم اما واقعا دیگه توانی برام نمونده ،چقدر دلم میخواد برم جایی ک هیچ ...

خدا کمکت کنه همه چی دست خداست منم روزای سختی رو میگذرونم ولی چند روزه خدا رحم کرده بهم حالم بهتر شده یه نا امیدی و بریدن عجیبی داشتم خیلی بی قرار بودم بازم خداست که آرومم کرده به خانوم ام البنین متوسل شدم خانوم نظر کرده به حالم انگار خدا به توام صبر بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا کمکت کنه همه چی دست خداست منم روزای سختی رو میگذرونم ولی چند روزه خدا رحم کرده بهم حالم بهتر شده ...

ممنونم عزیزم ،انشا اللع خدا گره از مشکلاتتون باز کنه و ارامش به قلب و زندگیتون برگرده ❣