2777
2789
عنوان

کاش به اندازه این زن خوشبخت بودم 🫠❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 7497 بازدید | 427 پست
مامانم میگه زن اولی وقتی مطلقه بود و بزرگتر از محمد بود نباید زن محمد میشد که بهش خیانت بشه زن اول ی ...

مادرت یک زن پیکمی و زن ستیزه چقدر ازش بدم اومد که پشت زن دوم در اومده ببینم بابات اگه هووآورد سرش طرف هووشو میگیره ؟

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اگه سیدها رو قبول دارین منم سید هستم میگم ظلم عاقبت نداره.خونه ظلم خرابه.شما هم با طرفداری از اون ...

عزیزم من به هیچ عنوان پشت زن دوم در نیومدم و نمیام

من فقط دارم تفکر و عقاید خانوادم راجب به این محمد و زنش رو میگم

من خودم با خانوادم کاملا موافقم

سید محترم هم داریم سید بد هم داریم من کاری به سید بودن ندارم

هر چقدر هم مامانم یا خانوادم بخوان طرف زن دوم رو بگیرن من بازم تعجب میکنم ازشون و باهاشون هم عقیده نیستم

هیچکس از آدم بدون اعتماد به نفس خوشش نمیاد

زن اول باید طلاق میگرفت

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

فقط اولشو خوندم و دیدم این زن اصلا خوشبخت نیست

این نهایت بدبختی و بی ارزش بودنه

آدم باید خیلی حقیر باشه اینجوری زندگی همجنسش رو با چندتا بچه خراب کنه

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

تا صفحه دو بیشتر نخوتدم وضع مالیشونم خوب نیست هست؟ این زن سیاست داره سیااست چیزی ک مطمئنم زن اولی نداشت وگرنه مگه میشه دخترش مادر خودشو ول کنه بره سمت زن باباش؟ من فک کردم دخترش بچست ک گفتی خودش بچه داشت این زنه مطمئنم خیلیم خوش اخلاقه. ولی خب راه درستی برای خوشبختیش پیدا نکرده

مامانم میگه زن اولی وقتی مطلقه بود و بزرگتر از محمد بود نباید زن محمد میشد که بهش خیانت بشه زن اول ی ...

ربطه به این چیزا نداره

زن داریم ده سال بزرگتر از شوهرشه شوهرش براش میمیره

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
هیچکس از آدم بدون اعتماد به نفس خوشش نمیاد زن اول باید طلاق میگرفت

دقیقا

بخدا اگه من بودم میرفتم

تو همین تاپیک گفتم اگه جاش بودم هر جور بود میرفتم

مونده آواره کوچه خیابون بشم میرفتم

اما زن دومی هم مثلا خیلی به حرف شوهرش گوش میده

ازش طرفداری و حمایت میکنه و هیچوقت شوهرشو تنها نمیزاره

فقط اولشو خوندم و دیدم این زن اصلا خوشبخت نیستاین نهایت بدبختی و بی ارزش بودنهآدم باید خیلی حقیر باش ...

مامانم میگه این زن اولیش خیلی سیریش و کنه هست و هر جور که باشه کار خودشو میکنه و خیلیم هیزه (یعنی زن اولی گرم مزاج و هاته برای شوهرش )

من خودم به شخصه از حرف های مادرم تعجب میکنم

ربطه به این چیزا ندارهزن داریم ده سال بزرگتر از شوهرشه شوهرش براش میمیره

بخدا همسایه ما شوهرش ۴ سال یا حتی بیشتر ازش بزرگتره و هیچ خیانتی بهش نکرده

و خوده زنه نقش فعال داره و شوهره توی دستشه

زنه خیلی به خودش میرسه

بخدا همسایه ما شوهرش ۴ سال یا حتی بیشتر ازش بزرگتره و هیچ خیانتی بهش نکرده و خوده زنه نقش فعال داره ...

دوست مامان من نزدیک ده سال از شوهرش بزرگتره و ازدواج دومشه

شوهرشم ده سال یا بیشتر دنبالش بود تا جواب مثبت بگیره

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
تا صفحه دو بیشتر نخوتدم وضع مالیشونم خوب نیست هست؟ این زن سیاست داره سیااست چیزی ک مطمئنم زن اولی ن ...

نه خوب نیست

پدر همین محمد معتاد بود با شیش تا بچه و همه وسایل خانواده رو میفروخت بره مواد بخره

مادرش با سختی محمد و خواهر و برادر هاشو بزرگ کرد

بچه بود توی فقر و فلاکت بود

وقتی دو تا زن گرفت خیلی شغل عوض کرد و هر کار کرد درآمد کسب کنه

تازگیا طبقه بالا خونه مادرشو داده اجاره و از مسافر آوردن پول درمیاره

ولی وضع مالیش نسبت به بقیه خواهر برادر هاش پایین تره

دوست مامان من نزدیک ده سال از شوهرش بزرگتره و ازدواج دومشهشوهرشم ده سال یا بیشتر دنبالش بود تا جواب ...

اره بابا میگم دیگه

توی همین سایت برادر یکی از کاربرا ۲۵ سالش بود ی زن ۳۵ ساله گرفته بود و واسش تب میکرد و حتی یواشکی ازدواج کرد به دور از چشم خانواده که کسی نفهمه و بعدا فهمیدن زن گرفته یواشکی بدون اطلاع خانواده