2777
2789
عنوان

این خاستگار رو شما بودین کنسل میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 44 پست
من به نظرم حرفاش منطقی هستش. منم کسی به پدرو مادرم بی احترامی کنه بد میبینه. نه من به این خاطر رد نم ...

خوب منم تحمل بی احترامی به خانوادم رو ندارم،

اما زندگی با خانواده شوهر تو یه ساختمون اینکه معتقد بود مشکلی که پیش میاد مادرش باید در جریان قرار بگیره و اون حل کنه اگر ما نتونستیم حل کنیم، و کلا انگار الویتش مادرشه تا زنش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم همینه الانم با مادرش تو یه ساختمانیم فقط اینکه شوهر من از اول هم میگفت کسی به زنمم بی احترامی کنه جلوش وایمیستم کلا بی احترامی به همسرش و مادرش نمیپذیره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شوهر منم همینه الانم با مادرش تو یه ساختمانیم فقط اینکه شوهر من از اول هم میگفت کسی به زنمم بی احترا ...

این میگفت حالا یکی به زنم بی احترامی کرد باید بررسی کنم

ولی یکی به مادرم بی احترامی کرد درجا حالشو میگیرم

شبیه تهدید بود انگار

به نظرم یه مدت رفت و آمد کنید ببین مادرش چطور خانمیه

من میگم حتی بهترین آدم روزی زمین هم باشه

من دلم نمیخواد هر مشکلی بین خودم و شوهرم پیش میاد

مادرشوهر در جریان قرار بگیره و پسره گزارش بده و اون بخواد حل کنه و تصمیم بگیره

این یعنی طرف بلوغ فکری نداره

این میگفت حالا یکی به زنم بی احترامی کرد باید بررسی کنم ولی یکی به مادرم بی احترامی کرد درجا حالشو م ...

این بیشتر اینو می رسونه که توی دعوای زنم و مادرم نمی پرسم علت چیه بی شک طرف مادرمو میگیرم .چون هیشکی از جمله زنم حق نداره مادرمو ناراحت کنه!

دیگه این از الان داره خودشو لو میده . و معلومه چه زندگی افتضاحی بخواد بسازه برات

این بیشتر اینو می رسونه که توی دعوای زنم و مادرم نمی پرسم علت چیه بی شک طرف مادرمو میگیرم .چون هیشکی ...

عینا و به طور واضح همین رو گفت بدون کمی سانسور و رودروایسی

مادرم میگه موقعیتش خوبه و همه پسرا این مورد رو دارن،

اما من حس میکنم زندگی جالبی نمیشه

بنداز بنداز بره با تمام احترام پسری که از سن ۱۸ سال به اینور تو خونه پدر مادرش زندگی کرد مرد زندگی نیست, در ضمن فردا هرچی ننش بوده حرف تو حرفش نمیاره،ننه بابا زیاد میکرد خودش الان پیش ننه باباشه بهت میگم این آدما به درد زندگی متاهلی نمیخورند

عینا و به طور واضح همین رو گفت بدون کمی سانسور و رودروایسی مادرم میگه موقعیتش خوبه و همه پسرا این مو ...

دقیقا درست حس کردی . از خواستگاری داره اعلام جنگ میکنه . همه توی خواستگاری سعی میکنن دل دختر رو به دست بیارن . بعد کم کم خودشونو لو میدن. دیگه ببین این در آینده چی بشه! م

بدون هیچ حرفی ردش میکردم بمونه ور دل مامانش

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من به نظرم حرفاش منطقی هستش. منم کسی به پدرو مادرم بی احترامی کنه بد میبینه. نه من به این خاطر رد نم ...

این اون دختر بیچاره چه گناهی کرده ،کارگر سرخونه بگیره تر و خشک کنه،،،