2777
2789

من رشتم حسابداریه میخواستم کنکور تجربی بدم مامایی دولتی قبول بشم

ولی الان یکی گفت نمیشه اصلا امکان نداره باید حتما رشتت تجربی باشه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه

اول باید بری امتحان نهایی سه سال تجربی رو بدی بعد کنکور تجربی بدی

من خودمم تجربی بودم الان مهندسی کامپیوتر از ریاضی میخونم پارسال قبول شدم

ولی اگه علاقت القا شده بهت سمتش نرو اولن که خود رشته تجربی درسش سخته دومن این امتحان نهاییا شده قوز بالاقوز کنکورم که بماند

جدای از اونا خود مامایی اونجوری که از دور نشون میدن گل بلبل نیست دختر عموی من با کلی درس خوندن یکسال حبس کردن خودش تو خونه مامایی آزاد قبول شد کارشناسی بخون و طرح برو و بیا الان درآمد یه پروژه کار هم رده های من با یسال درس خوندن میشه اندازه حقوق یماهش بعد اونجا کلی فشار روانی و شیفت شب میگذرونن

خیلیا با علاقه واقعی یعنی عشق بچه و چی و چی میرن دنبالش زیر فشار کارش زده میشن حالا ببین اونایی که علاقه زیادیم ندارن و بخاطر درآمد و موقعیت اجتماعی میرن سراغش چی میکشن

عزیزم اصلا نمیشه باید نمرات نهایی داشته باشی تا بتونی کنکور بدی

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
اگه فنی هستی میتونی آزادمامایی بخونی ولی اگه رشتت رباضیه میتونی کنکورسراسری شرکت کنی برامامایی دولتی

آزادم نمیشه اون مال 20 سال پیش بود الان باید نمره نهایی داشته باشه

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙