دخترمهربوننن مدیر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4426 عنوان چرا بیدارین | مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 103 پست من درد دارم و نمیتونم بخوابم منتظرم دردم کم شه بخوابم شما چرا بیداریننن مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه.... امروز | 05:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4426 اذان نماز برای منم دعا کنیدخدا که به حرف من گوش نمیده حداقل شما برام دعا کنید🤍 مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
پرپرووک عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 2535 سردرد میگرنی زده به کل فک و دندونام و چشمهام چند روزه نمیتونم قشنگ بخوابم از یه طرف دیگه هم کلی فکر و خیال دارم باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4685 دلم هوای مادرمو کرده خیلی خیلی خدا رحمت کنه خدا منو و مامانم و داداشم یاهم ببره بهشت حالا هر موقع که خواست میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4426 فیلم میدیدم اسم فیلمه چی بودجالب بود؟چه ژانری؟ مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4685 اذان نماز برام دعا کن میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4426 منکه تازه بیدار شدم😊صبحه دیگه.. عادیه بیدار بشیم وای نگو اینطوری من تازه میخوام بخوابم🥲😂نمیدونم چرا دو هفتس سوزش شدید ادرار به همراه درد کلیه دارمنمیزاره بخوابمهرشب مسکن میخورم که بتونم شده یکی دوساعت بخوابم.. مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
مارال۱۳۷۳ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 276 خدا رحمت کنه خدا منو و مامانم و داداشم یاهم ببره بهشت حالا هر موقع که خواست واقعا منم آرزوم بود قبل از مامانم برم اصلا نمیتونم کنار بیام با نبودش مخصوصا الان که باردارم دلم میخواس بود تو حال بدیام😭
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4426 ویروس جدیده نمیزاره بخوابم همش سرفه میکنم وای خیلی بده ویروسهمنم گرفته بودمانشاالله زودتر خوب میشی عزیز حسابی استراحت کن مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
jananeکاربرقدیمی عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 5282 ویروس جدیده نمیزاره بخوابم همش سرفه میکنم چای سفید دم کن بخور عالیه
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8708 وای نگو اینطوری من تازه میخوام بخوابم🥲😂نمیدونم چرا دو هفتس سوزش شدید ادرار به همراه درد کلیه دارمن ... وقتی درد داریینی هشدار باید بری دکتر نه اینکه مسکن بخوری گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳