2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه من دبستانی امحرص دبیرستانو میخورم😂

من دبستانیم فردام کلاس آنلاین دارم کلاس سومم😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خوب اون شب پشت سرم حرف زدی دمت گرمدیدم جوابتو ندادم امیدوارم خدا جوابتو بده

حرف بد نزدم پشت سرتم نگفتم الانم میگم یه بار باهم بحثمون شده جاهای دیگم دیدم خیلی با کاربرا بحث میکنی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

😂حقوق معلمارو بدن مادرا دیگه

آره دقیقا من یکی دیگه خسته شدم از مجازی به کارا و کلاسای خودم نمیرسم

حرف بد نزدم پشت سرتم نگفتم الانم میگم یه بار باهم بحثمون شده جاهای دیگم دیدم خیلی با کاربرا بحث میکن ...

خوبه بااین سنت هنوز معنیه غیبت کردن رو نمیفهمی ولی بحث کردن رو میفهمی

زندگیم فقط همسرم

خوبه بااین سنت هنوز معنیه غیبت کردن رو نمیفهمی ولی بحث کردن رو میفهمی

غیبتی در کار نیست روبه رو بهت گفتم

ولی من تو اون تاپیک نبودم تگمم نکرده بودی چطور رو به رو بود

نیازی به تگ کردن نبود چون حرف بدی درباره ات نزدم