2777
2789
عنوان

شما بودین چیکارمیکردین

186 بازدید | 23 پست

یه پسری آشنامه خودش اومد تو اینستا صحبت کردیم اون به شهردیگه س که من شهراون کاردارم قراره فردا برم کارامو انجام بدم گفت اوندی تماس بگیر. دیشب باهم صحبت کردیم امشب دیگه پیام نداد به نظرتون فردا رفتم باهاش تماس بگیرم

من بودم نه تماس نمیگرفتم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن اگه مهم باشی واسش خودش زنگ میزنه

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

وای میزاشتی اون پیشقدم میشد واسه این چیزا چرا اینجوری کردیاگه تونستی یه جوری دست به سرش کن یا چه بدو ...

نه اون خودش گفت کارمندثابته باراولمم نیست رفت وآمد میکنم خودش خیلی اصرار کرد گفت بیام دنبالت گفتم نه گفت خب رسیدی تماس بگیر

نه اون خودش گفت کارمندثابته باراولمم نیست رفت وآمد میکنم خودش خیلی اصرار کرد گفت بیام دنبالت گفتم نه ...

بازم به نظرم زنگ نزن بزار اون زنگ بزنه دختر باید یکم ناز داشته باشه به هرحال

اونوقت بری ببینیش که چی بشه؟ بعدش چی؟ این که حتی برا دیدنت هیجان نداره چه انتظاری داری ازش ؟ انتظار داری مثلاً بیاد ببینه عاشقت بشه بعد باهات ازدواج کنه؟ مطمئن باش انقد دور و برش شلوغه که اصلا یادش نیست به کدوم یکی چی گفته....خودتو سبک نکن....بذار منتتو بکشن

بازم به نظرم زنگ نزن بزار اون زنگ بزنه دختر باید یکم ناز داشته باشه به هرحال

خب من نمیخوام براش نازکنم که😅کارم ازاین چیزاگذشته فقط میخوام کارو انجام بدم نیتی ندارم

خب من نمیخوام براش نازکنم که😅کارم ازاین چیزاگذشته فقط میخوام کارو انجام بدم نیتی ندارم

یعنی از پسره خوشت نمیاد

اگه حسی بهش داری بنظرم راهی بزار برا ارتباط بیشتر

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓