2777
2789

دیشب تا نیمه شب غر زد که مثلا حالمو خراب تر کنه. آخرش رفتم اتاق بچه ها انگشتامو گذتشتم تو گوشم نشنوم. بعد نیم ساعت برداشتم دیدم همچنان داره میگه،، محبور شدم با همه نفرتی که ازش دارم برم به خنده و شوخی حواله کنم دست از سرم برداره و یه وقت کتکم نزنه. میترسیدم حمله کنه بهم انقد که تهدید میکرد..زود با شوخی و اینا گول خورد ولی بدحور شکستم از اینکه از ترس محبورم فیلم بازی کنم جلوش که فضای خونه رو انقد بهم نریزه.. از دیشب تا الان قلبن داره کنده میشه. شغلش یه روز درمیونه، امروژ نبود فردا می یاد، فک میکردم امروز نیست بهتر میشم ولی شب شده دوباره تپش قلب شدید گرفتم. 😔😔کاش خواب آور میخوردم سرشب.. کاش روزی برسه بتونم از دستش راحت شم برای همیشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه بار باهاش یه برخورد جدی کن ک دیگه تخم نکنه تورو بازیچه ی دستش کنه بهت غر بزنه

ولا مردها خدا هم دیگه زورش بهشون نمیرسه نعوذبالله

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
چ مرگشونه

نمیدونم واقعا...

هدف از آفرینششون چی بود موندم.. حرص دادن ما. الهی که جواب همه این عذابایی که بهمون میدن رو ببینن مردای اینجوری.. به حق این دل شکسته و داغونم به حق این وقت نیمه شب از خدا میخوام نیست و نابودش کنه،زبونش لال شه.. کمرش بشکنه.. از هستی ساقط شه

نمیدونم واقعا... هدف از آفرینششون چی بود موندم.. حرص دادن ما. الهی که جواب همه این عذابایی که بهمون ...

نمی دونم چ کار کنم هرچی خاستگار سنتی میاد میترسم عاشقانه هم میترسم کلا میترسم از ازدواج تردید دارم