2777
2789
عنوان

این گرمایی ها خیلی ظالمن

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 36 پست
مجید جان دلبندم اون سرمائیه😘یکم با مامانت مهربونتر باشچرا میگی لعنت بهشون🥺

کلا گرماییا رو میگم

ما یه آبدارچی داریم تو شرکت همچین گرم میکرد حالمون خداب میشد هرچی میگفتیم گوش نمیکرد

آخر یه روز رییس دعواش کرد دیگه دست و پاشو جمع کرد

خداروشکر رییسمونم از گرما بدش میاد خخخ

پکیج اتاقتو ببند

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستم بی فایدس

بنظرم یه تست تیرویید بده گلم احساس گرمایی که داری نرمال تیست تاپیک قبلتم دیدم گفتی شهرسردسیر با دمای صفر پکیج اتاقتم بستی دروباز میزاری خب معلومه خیلی سرده یا نوشتی با مانتو میری بیرون شاید واقعا تیروییدت پرکار باشه . لاغر نیستی؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بنظرم یه تست تیرویید بده گلم احساس گرمایی که داری نرمال تیست تاپیک قبلتم دیدم گفتی شهرسردسیر با دمای ...

اتفاقا احتمالا وزنش زیاده که خیلی گرمشه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اتفاقا احتمالا وزنش زیاده که خیلی گرمشه

چاقی ممکنه یکم باعث بشه گرمت بشه ولی نه دیگه انقدر هوای بیرون صفره دروباز میزاره با مانتو میره بیرون

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
چاقی ممکنه یکم باعث بشه گرمت بشه ولی نه دیگه انقدر هوای بیرون صفره دروباز میزاره با مانتو میره بیرون

اخه خودم لاغر بودم خیلی سردم میشد وزنم که اومد بالاتر گرمایی شدم! البته نه به اندازه اسی