2777
2789
عنوان

بچه ام تب و لرز کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 22 پست
استامینوفن دارم

عب نداره پاشویش کن انشالله با همون بروفن میاد پایین

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

۱۵ کیلو

بببین شیاف دیکلفوناک ۵۰ یک سومش براش بذار داری تو خونه؟

اگ نداری شوهرت بفرست داروخونه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بببین شیاف دیکلفوناک ۵۰ یک سومش براش بذار داری تو خونه؟اگ نداری شوهرت بفرست داروخونه

ای وای به خدا نمیخوام بهونه بیارم

ما تو یه شهرک زندگی میکنیم

اینجا داروخانه نیست

نزدیک ترین داروخانه ۴۰، ۵۰ دقیقه دورتره

ای وای به خدا نمیخوام بهونه بیارمما تو یه شهرک زندگی میکنیماینجا داروخانه نیستنزدیک ترین داروخانه ۴۰ ...

پس یک دونه کامل ویکی نصف شیاف استامینوفن ۱۲۵ بذار هر شیاف استامینوفن یک عدد برای ۱۰ کیلوعه برای ۱۵کیلو میشه ۱.۵

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

از شربت پروفن یساعت گذشته ؟تبش پایین تر اومده؟

ساعت دو نیم بهش دادمهنوز تبش ۳۸.۵ موندهمعمولا اثر میکرداین بار اثر نکرده

دیگه باید یکسری کنی یا داروخونه بری شیاف بگیری یا بچه رو ببری درمانگاه چون تبش بالاست وخطر داره اگ شیاف استا داری اونم امتحان کن

ولی همیشه انواع واقسام تب برها تو خونه ات باشه حتی رفتی مسافرت مهمونی چون بچه ها بی خبر تب میکنن شب و نصف شب