royaaa26 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 855 عنوان بچه ام تب و لرز کرده 111 بازدید | 22 پست تورو خدا کمک کنیدچیکار کنم؟بهش ایبوبروفن دادم. تب کرده تبش رو ۳۸.۸ هستشپاشویه میکنم میگه سردمه و میلرزهلحافشو کممیکنم میلرزهروشو میپوشونم بدنش داغ میشهچیکار کنمبچه ام تشنجنکنه؟ دیروز | 03:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme_1998 عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1026 شیاف ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 53842 پاشویه ک مدتها منسوخ شده.چهل دفیقه صبر کن نیومد پائینشیاف بزار 💕
royaaa26 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 855 شیاف شیاف روشاصلا اثر ندارهفقط ایبروبروفن تبشو کممیکنه اونمطول میکشه
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13394 ایبوپروفن یساعت طول میکشه اثر کنه بچه ات چندسالشه؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
fateme_1998 عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1026 شیاف روشاصلا اثر ندارهفقط ایبروبروفن تبشو کممیکنه اونمطول میکشه حتما شیاف استامینوفن گذاشتی دیکلوفناک ۵۰ تب و سریع میاره پایین ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃
نیکونام_ عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5727 پسرم یکی دو هفته پیش همین جوری شد، دیوونم کرد، آخرش شیاف گذاشتم.روز بعد بردم دکتر اولش فکر کرد آنفولانزاس، دارو داد.اومدیم خونه دست و پاش دانه دانه قرمز زد ،روز بعد دوباره بردمش گفت بیماری دست پا دهنه، نمیخواد دارو بدی، تبش هم تموم شده بود در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13394 بچه ای که لرز داره نباید پاشویه کنی کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13394 کاش میومدی میگفتی بچت چندساله وچند کیلوعه ؟بهت میگفتم چه مقدار از شیاف دیکلفوناک بذاری تا تبش بیاد پایین کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
royaaa26 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 855 ایبوپروفن یساعت طول میکشه اثر کنه بچه ات چندسالشه؟ دخترم مریص بود دو سالشهالان پسر چهار ساله ام یهو تب و لرز کرد
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13394 دخترم مریص بود دو سالشهالان پسر چهار ساله ام یهو تب و لرز کرد چند کیلوعه پسرتون؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
royaaa26 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 855 حتما شیاف استامینوفن گذاشتی دیکلوفناک ۵۰ تب و سریع میاره پایین استامینوفن دارم
royaaa26 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 855 پسرم یکی دو هفته پیش همین جوری شد، دیوونم کرد، آخرش شیاف گذاشتم.روز بعد بردم دکتر اولش فکر کرد آنفول ... نه پسر من همین الان یهو مریض شداز صبح دخترم مریض بوددلدرد و حالت تهوع داشت بعد هم بیحالی و تب
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13394 ببین یساعت طول میکشه تا شربت پروفن اثر کنه اگ نیاورد تبش پایین مجبوری شیاف دیکلفوناک ۵۰بذاری ولی کامل نه طبق وزنش مثلا یک سوم شیاف یا نصف شیاف کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....